Anne, baba ve cocuklar tek uygulamada buluşuyor
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Anne, baba ve cocuklar tek uygulamada buluşuyor
-
11-10-2019, 23:05:10Kayıtlı ÜyeAnne, baba ve cocuklar tek uygulamada buluşuyor Turkcell’den anne-babaya mobil destek: “Cocuğum ve Ben” Turkcell’in geliştirdiği ucretsiz “Cocuğum ve Ben” uygulaması sayesinde, ebeveynler ve cocuklar, farklı kullanıcı girişleriyle kendilerine ozel iceriklere ulaşabiliyor. Anne ve babalar uygulama uzerinden cocuklarının sağlığı ve gelişimi konusunda bilgi alıyor; cocuklar da eğlenceli ve oğretici videolar ile en sevdikleri cizgi filmleri seyredebiliyor. Turkcell, anne-baba ve cocukların farklı kullanıcı girişleriyle kendilerine ozel iceriklere ulaşabildiği guvenli bir uygulama geliştirdi. “Turkcell Cocuğum ve Ben” uygulaması uzerinden ebeveynler, cocukların yaşlarına gore ozelleştirilmiş pedagojik bilgileri gun gun takip edebiliyor, cocuk sağlığına dair alanında uzman doktorların videolarına ucretsiz ulaşabiliyorlar. Uygulama icerisinde, Cocuk Sağlığı, Cocuk Gelişimi, Aktivite Onerileri gibi ebeveynlerin beslenebileceği icerikler yer alırken, bir de cocukların eğitici videolara ulaşabilecekleri Cocuk Profili bulunuyor. Ebeveynlerin hicbir ucret odemeden takip edebileceği Cocuk Sağlığı başlığı altındaki videolar ise, anne ve babaların ceşitli hastalıklardan aşılara, beslenmeden acil durumlara ve alınması gereken onlemlere kadar merak ettikleri pek cok bilgiyi konunun uzmanı doktorlardan almalarına imkan sağlıyor. “Cocuk Gelişimi” başlığı altında ebeveynler, cocuklarının yaşına gore ozelleştirilmiş ve her gun yeni iceriklerin eklendiği pedagojik bilgileri adım adım takip edip ayrıntılı bilgi alabiliyorlar. Bu servisin abonelik ucreti ise ayda yalnızca 1 TL. Turkcell Bireysel Mobil Servisler Direktoru Tahsin Akar konuyla ilgili acıklamasında, “Turkcell olarak biz, daima teknolojiyi insan yararı icin kullanmanın yeni yollarını bulmaya calışıyoruz. Bunu yaparken de muşterilerimizin ihtiyac ve talepleri bizim icin belirleyici oluyor. Cocuğum ve Ben uygulamasıyla hem anne-babaların hem de cocukların kolaylıkla kullanabileceği iki profilli bir sistem oluşturduk. Uygulamada anne ve babalar icin cocukların gelişimini takip edebileceği, cocuk sağlığı hakkında her turlu bilgiye ulaşabileceği, ailece gidilebilecek etkinliklerden haberdar olacağı kapsamlı bir icerik bulunuyor. Cocuklar ise ebeveynlerinin belirlediği şifre ile sadece kendi profillerine girip yuzlerce cizgi filmi ve eğitici videoyu izleyebiliyorlar. Boylece farklı kullanıcı girişleri sayesinde kendilerine ozel faydalı icerikler oluşturduğumuz aile bireylerini tek bir uygulamada buluşturmuş olduk.” dedi. Cocuğumla birlikte bu hafta hangi etkinliğe gitsem? Cocukların yaşına gore okuması gereken kitapların tavsiye edildiği “Turkcell Cocuğum ve Ben” uygulamasında ailece gidilebilecek keyifli etkinlikler de oneriliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde yaşayan Turkcell aboneleri, cocuk yaşlarına ozel hazırlanan ve her hafta guncellenen etkinlik onerilerini “Aktiviteler” bolumunden ucretsiz takip edilebiliyor. Bu bolumde cocuğunuzla gidebileceğiniz en iyi etkinlikler, bulunduğunuz şehrin haritası uzerinde etiketlenerek tarih, saat ve fiyat bilgisi ile birlikte veriliyor. Ayrıca etkinlikle ilgili kısa bir bilgilendirme yazısı da yer alıyor. Yine bu platform uzerinden ebeveynler katıldıkları aktivite ile ilgili yorumlarını diğer anne-babalarla da paylaşabiliyorlar. Cocuğunuz icin sesli hikayeler “Cocuğum ve Ben”de Ayrı bir cocuk profilinin de bulunduğu “Turkcell Cocuğum ve Ben” uygulamasında 3-7 yaş cocuklara yonelik Turkce ve İngilizce olmak uzere bircok sesli hikÂye ile birlikte eğlenceli, eğitici videolar, yuzlerce cizgi film ve cocuk gelişimine yonelik oyunlar sunuluyor. Cocuğun sadece kendine ait profili kullanması, ebeveynin onayı olmadan anne-baba ekranına gecmemesi icin “Anne-Baba Parolası” bulunuyor. Tum iceriğin sınırsız izlenebildiği cizgi film paketi aboneliği icin ayda sadece 1 TL odeniyor. Sesli hikÂyeler ve eğitici videoların yanısıra cocuklar, Turkcell Gonulluleri’nin katkısıyla basılan “Haydi Cocuklar Sokağa - Turkiye’den 78 Sokak Oyunu” kitabını da ucretsiz okuyabilme fırsatını yakalıyor. Cocuğum ve Ben uygulamasını indirmek icin Android ve iOS işletim sistemli akıllı telefon ve tablet kullanıcıları, cocukların eğlenerek oğreneceği, anne-babaların da cocuklarının gelişimi ve sağlığı konusunda merak ettikleri soruların cevaplarına ulaşabilecekleri “Turkcell Cocuğum ve Ben” uygulamasını uygulama marketlerinden indirebilir veya COCUGUM yazıp 2222’ye ucretsiz SMS gondererek doğrudan uygulamayı indirebilecekleri linke ulaşabilirler. __________________