arkadaslar bana gelen maılısızınle paylasıyorum lutfen okuyunuz vede paylasınız herkesle TURKCELL 100 Kontor 5 Milyon TL Mahkeme 13 EYLUL TURKCELL Kullanıyorsanız Mutlaka Okuyunuz. Bunu Tum Tanıdıklarınıza İletiniz. Merhaba, Turkcell de bazı yerlerde illegal olarak 100 kontorun 5 Milyon TL’ye satılmış olduğunu duymuş olabilirsiniz. Peki bu sucu işleyenlerin bu kontorleri nereden aldığını biliyor musunuz? Bu kontorleri Turkcell Kullanıcılarının hatlarından almaktadırlar. Evet başkası gidip 5 milyon verip hattına yuz kontor yuklettiğinde senin benim hattımdan gitmektedir kontorler. Nasıl mı? Turkcell’de Online İşlem Merkezi diye bir servis vardır. Turkcell internet uzerinden işlem yapmanız icin size super şifre verir. Sizde super şifreniz aracılığı ile www.turkcell.com.tr adresinden Online İşlem Merkezine girerek hattınızla ilgili işlemleri gercekleştirebilirsiniz. Başka bir hatta kontor transferi, hattınızı başka bir hatta yonlendirme, başka bir hatta mesaj cekme daha bir cok işlemi buradan yapabilirsiniz. Super Şifrenizi oğrenmek icin mesaj bolumune “SIFRE” yazıp 2222’ye gonder. Turkcell’in internet Online İşlem Merkezini kullanıyorsanız, bu işlemlerinizi guvenli internet erişimi olan yerlerden sağlayınız. Cunku bazı internet kafelerden ... bu işlemi yaptığınızda telefon numaranız ile birlikte şifreniz olmadık kişilerin eline gecmektedir. Kullanılan programlar aracılığı ile ve Internet Explorer deki secenek sayesinde telefon numaranız ile birlikte şifrenizi bilgisayara kayıt edilmektedir. Bundan sonra telefon numaranız ile birlikte şifreniz başkasının eline gecmiş oluyor. Bundan sonra hattınızı istediği gibi kontrol edebilir, hattınızı yonlendirme, kontor alma, kişisel bilgilerinize ulaşma gibi daha bir cok bilgiye ulaşabilir. Eğer başka yerde, Turkcell’in Online İşlem Merkezini kullanmak zorunda kalırsanız, onerim işleminizi bitirdiğinizde cep telefonunuzun mesaj bolumune girerek “SIFRE” yazıp 2222 gondererek eski şifrenizi iptal ederek kendinize yeni şifre atayabilirsiniz. Eski şifreniz gecersiz olduğu icin başkası eski şifrenizle işlem yapamayacaktır ve eskiye oranla hattınız daha guvende olacaktır. Internet Explorer’in kullanıcı adı ve şifre girildiğinde otomatik tamamlamanın etkin olduğunu duşunuyorsanız. Bir başka yontem olarak kullanıcı adını doğru girip rast gele şifre girebilirsiniz. Boylece Internet Explorer hatalı şifreyi kayıt ettiği icin sizin icin bir sıkıntı olmayabilir. Tabii guvenmediğiniz yerde maillerinize baktıktan sonra mailinizden cıkın ve mailinizin de şifresini yanlış girin ki mail adresinizin şifresini Internet Explorer tutarsa hatalı tutsun ki kullanıcı adınızı yazdığınızda şifreyi hatalı tamamlayarak bir başkasının mailinize girmesini engellemiş olabilirsiniz. Diyelim ki hattınızı birisi kontrolune gecirdi ne mi yapabilirsiniz? Hicbir şey yapamazsınız. Cunku TURKCELL’in ilgili sozleşmesinde, TURKCELL sistemlerinin guvenli olduğunu belirtmektedir ve hatayı sizde bulmaktadır. Ayrıca yine sozleşme gereği 3. şahısları bulmak zorunda değiliz denilmektedir. Bu yuzden zor durumda kalmanızı istemiyorum. Bu konuyu araştırma nedenim bir cok insanın mağdur olması ve TURKCELL’in buna karşı onerdiğim projemi kabul etmemesi ve gerekli proje hazırlamaması. Hatırlayacağınız gibi TURKCELL’de bir sistem acığı sayesinde istediğim TURKCELL hattını kontrolume gecirme imkanı varken bunu halkın zor durumda kalmaması icin TURKCELL ile paylaşma sonucundaki 5 Temmuzdaki mahkememin 13 Eylul’e ertelendiğini bildirmek isterim. TURKCELL’in benim iyi niyetimi kotuye kullanmasından dolayı yardımlarını esirgemeyen emeğe değer veren iyiliğin değerinin bilinmesini isteyen o nice insanlara teşekkur ediyorum. Yaşları ne olursa olsun ellerini opmek ve icten bir sohbet icin caylarını icmek isterdim. TURKCELL Yetkilisin verdiği ifadenin ozeti: Ben Hasan YILDIRIM’ı tanırım. Hasan YILDIRIM bana geldi dedi ki: abi Turkcell’in internet uzerinde ki sistemde bir acık var dedi. Ben inanmadım bunun uzerine telefon numaramı (0 532 287 30 30) kendisine verdim. Oda bilgisayardan bana mesaj cekti tum bilgilerimi bana gonderdi ben şaşırdım. Sonra ben bolge mudurlerini aradım. Bolge mudurleri de inanmadı onların hatlarına da el koyunca onlarda şaşırdı. Sonra Turkcell Avukatlarını gonderdi. Bu ifadenin devamını okumak icin http://www.mpx.gen.tr/turkcell/s9ifade.JPG linkini tıklayabilirsiniz. Eğer Turkcell ile ilgili mahkeme evraklarına ulaşmak istiyorsanız www.mpx.gen.tr/turkcell linkini tıklayabilirsiniz. Tarafıma En Cok Sorulan Sorular: Turkcell Yetkililerinin kendi istekleri ile cep telefonlarına el koyduğunuzda, onların bir hatasından mı yararlandınız? - Hayır. Bazı Turkcell Yetkililerinin cep telefon numarasına olayı ispatlamak acısından kendi istekleri ile el koyduğumda onların hatasından değil sistemin hatasından kaynaklanıyor. Onların hatasından yararlanmak icin, onların hangi bilgisayarı kullandığını bilmem gerekiyor ustelik Amasya Turkcell Yetkilisi dışındaki hatlarına el koyduğum Turkcell Yetkililerinin hatlarına el koymadan once onlar beni, ben onları tanımam ve bu insanların hatlarına el koyduğumda bunlar farklı bir ildeydi. Ustelik Turkcell Bolge Mudurlerinin telefon numarasını bana Amasya Turkcell Yetkilisi verdi. Bu acıklamayı yapma nedenim Turkcell bir yazısında 3. şahısların kullanıcı hatalarından kaynaklanarak hatlarına el koyulduğunu soyluyor ama benim Turkcell Bolge Temsilcilerinin hatlarına el koymam, kullanıcı hatasından değil, sistem hatasından kaynaklanmaktadır. Eğer ki kullanıcı hatasından kaynaklansa; Turkcell Bolge Temsilcileri de mi hataya duşuyor. Eğer onlarda hataya duşuyorsa Turkcell nasıl bir sistem yaptı acaba? Peki Turkcell deki sistem acıklarından cıkar sağlasaydın seni o zaman mahkemeye verirler miydi? -O zaman beni mahkemeye vermezlerdi. Beni ne diye mahkemeye verecekti. Sistemdeki acıktan cıkar sağlıyor diye mi? Bu nedenle mahkemeye verse acık meydana cıkacağı icin mahkemeye vermeyi bırak anlaşmak icin tum şartlarımı kabul ederdi. Acığı kabul ettiğinde kac kişi bunları mahkemeye verecekti acaba? Beni bu yuzden mahkemeye verirken kendilerini tehdit ettiğimi soyleyerek mahkemeye veriyorlar. Evet haklılar bilgim ve projeme para istemek tehdit Boylece olay başka tarafa cekilmek isteniyor. Turkcell’in 5 Temmuzdaki mahkemeye gonderdikleri belgelerde bir sorun var mı? - http://www.mpx.gen.tr/turkcell/numaraayrintisi.JPG linkini tıklarsanız Hazır Kart ile arama yaptığınızda, sizi arayan ve aradığınız numaraların, mesajların, hangi baz istasyonunu kullandığını ve telefonuzun imei (cihaz seri nosunu) numarasını kayıt ettiğini goreceksiniz. Bu belgedeki ilginclik ise 6 Ekim 2004 tarihinde bana mesaj cektiği gorunen TURKCELL Yetkilisi kim ve bana ne diye mesaj cekti acaba? - http://www.mpx.gen.tr/turkcell/fatura.JPG linkini tıklamanız halinde Amasya Uzunerlerden, telefon almadığım halde bana telefon satmışlar gibi gostermişler, cunku ben kendilerinden telefon almadım. Cunku ben Telefonu başka yerden aldım. Kendilerinden yalnızca hazır kart aldım. Bu telefonun imei numarası ile bir suc unsuru oluşsa acaba ne olur? - http://www.mpx.gen.tr/turkcell/abonelikbelgesi.JPG bu linki tıklamanız halinde ise Turkcell Abonelik Belgeme ulaşacaksınız. Bu belgeye imzayı atan kim, bir başka sorun ise Uzunerlerden telefon almadığım halde bu telefonun imei numarasını neden benim Abonelik Belgeme yazdılar. Benim imzaladığım abonelik belgem nerede? Yaptığım araştırma neticesinde bir operatorden hat aldığınızda ilgili yere imei numarası girmek gerekiyormuş. Bazıları buraya rast gele imei numaraları giriyormuş. Peki bir abonenin belgesine kendisine ait olmayan bir imei numarası ile ilgili suc unsuru oluşsa acaba ne olur? Amasya Uzunerler’in asılsız belgeler duzenlemesi nedeni ile hukuksal işlemlere başladınız mı? -Avukatım en kısa surede hukuksal işlemlere başlayacaktır. Turkcell beni mahkemeye vermekle şimdi kendi bayisi Uzunerler ile de zor durumda kalacaktır. Turkcell daha kimler ile zor durumda kalacak bakalım. Peki bu Turkcell olayı neden buyudu? - Eğer 5 Ekim 2004 tarihinde acığın farkına vardığımda bana verdikleri iş teklifinde dursaydılar hic buraya gelmezdi acığı kapattık neye gerek var dediler verdiğimiz sozde durmayı ve şimdide bana yaptıkları haksızlığın cezasını cekiyorlar. Turkcell seni neden mahkeme verdi? -Turkcell’in beni mahkeme vermedeki amacı beni yıldırmak ve ayaklarına gidip şartlarını kabul etmemi sağlamaktı. Ama ters tepki yaptı ve beni keriz yerine koydukları icin sonuna kadar mucadele icin yemin ettim. Cunku ben Atalarımın yolundan gidiyorum haklı olduğum bir konuda sonuna kadar mucadelemi yaparım ne pahasına olursa olsun. Ben haklı mucadelemle ornek bir insan olmak istiyorum. Avukatın kim? Ne kadar ucret verdin? -Avukatım Amasya Barosu Avukatlarından Metin Kara (Tel:0 533 257 27 89). Mahkeme ucretsiz giriyor. Basından, tuketici, bilişim derneklerinden destek var mı? -Ne yazık ki hicbirisinden destek yok. Ozellikle bana soz veren basın mensuplarının hepsi kactı. Yorumu sizlere bırakıyorum. Bu yuzden bir konuda hakkınızı arayacaksanız. Tek başınıza mucadelenizi vermeye hazırlıklı olun. Bir insan bir şeyi yaşamayınca bilmez derler yaşadım ve anladım. TURKCELL de yalnızca bir sistem acığı icin mi 300 milyar istediniz? -Hayır gundeme getirmediğim bir cok acık ve GSM şirketleri icin hazırlamış olduğum projeler ve bilgilerim icin. TURKCELL goruşmelerinde seni en cok uzen olay neydi? -Ankara Bolge Temsilcisinin, bir arkadaşımın Amasya gezmek istiyor diye karşıma kurum avukatlarından birisini getirerek beni enayi yerine koyması ve Amasya’yı gezdirelim dediğimde acele işlerimiz var dediler. Yorumu siz yapın. -Karadeniz Bolge Yetkilisinin, İstanbul insan kaynakları yetkilisi dediği kişinin TURKCELL’in en iyi bilgisayarcısını karşıma cıkararak ağzımdan bilgi almaya calışması. Cunku bunlar benim kendi cabamla ozel istihbarat eğitimimde kendimi yetiştirmiş olduğumu hesaplamadılar. TURKCELL den 300 milyarı alsaydınız? Ne yapacaktınız? - Paranın hepsini kendim icin değil, paranın kendi payımdan fazlasını ihtiyacı olan insanlarla paylaşmaktı. Her zaman derim eğer elime para gectiğinde ben değişeceksem Allah’ım o parayı bana nasip etme. TURKCELL mahkeme dosyasını neden parayla satmak istediniz? -Bu bir taktiktir. Eğer dosyayı her isteyene gondersem kimse bu olaya ilgi gostermezdi. Dosyayı parayla satmamdan dolayı bu konu insanın kafasına yer ediyor ve insanda arkadaşına insan mahkeme dosyasını bile parayla satıyor diyerek olayın gundemde kalmasını sağlayarak bir cok insanın destek vermesine neden oluyor. Tabii mahkeme dosyamı incelemek isteyen olursa, internet ortamından gonderiyorum. Hicbir kimseye mahkeme dosyamı satmadım. Dediğim gibi bu bir taktikti. Mahkeme dosyasının ozetine www.mpx.gen.tr/turkcell adresinden ulaşabilirsiniz. TURKCELL mahkeme dosyasını yurt dışından isteyen oldu mu? - Adını vermek istemediğim bir Avukat istedi. Dosya ucretini bile yatırmak istedi ama ben kabul etmeden internet uzerinden kendisine gonderdim. ......... Millet Vekilinin danışmanının aradığı doğru mu? -Evet. 17 Mayıstaki mahkemeden once ..... Millet Vekilinin, danışmanı beni aradı ve Ankara’ya davet etti. Cunku TURKCELL beni mahkemeye vermekle benim reklamımı yaptılar. Mahkemeyi cekmek istediler ama avukatım kabul etmedi. Danışman Ankara’ya gelirsen sana sozleşmeli iş ayarlarım dedi. Bana yardım etmesinin nedeni duşunurken Turkcell’de goruştuklerin benim arkadaşlarım onlara mahkeme vermişiniz Hasan YILDIRIM’ı dedinde Turkcell’dekiler versek bile sorun değil. Danışman bana ne kadar uğraşsan hakkını arasan basın sana yardım etmez, istediğin miktarı kimse vermez diyerek Turkcell deki arkadaşlarını savunması normaldi. Haksız olsaydım danışman beni gece saat 02.30 da acaba neden arar ve bana neden sozleşmeli iş ayarlayım derdi. Ben halkın cıkarları icin calışanların ayağına giderim. 30 Kasım 2004, 13-14 Mayıs 2005 tarihlerinde şaka sms ile ilgili haberler neden cıktı? -30 Kasım 2004 Turkcell yetkilileri ile goruşup anlaşmaya varamadığım tarih. 13-14 mayıs ise Turkcell ile ilk mahkememden onceki tarih. Turkcell ile ilgili sistem acıkları yayılmaya başlayınca Turkcell tarafından yapılan haber. Gundemi değiştirmek icin. Ozellikle 13-14 mayısta boyle bir haber bekliyordum. Cunku TURKCELL’in beni haksız yere mahkemeye verdiğinden dolayı konuyu basınla paylaştığım icin. Akşam Gazetesi ile ilgili 535 li Turkcell hatlara mesajı cekilmiş, sence neden cekmişlerdir? -Oncelikle akşam gazetesi Turkiye de hangi operator tarafından desteklenmektir. Akşam gazetesi ile ilgili cekilen mesajda akşam gazetesine hakaret mi vardı. Peki bu mesaj olayı neden son zamanlarda arttı. Hicbir şey tesaduf değildir ki! Peki seni kotuleyenlere bir sozun var mı? - Halkımı uyardığım icin beni kotuleyenler olmaktadırlar. Bıraksınlar beni kotulesinler ki halk beni daha iyi anlayarak destekleri her gecen gun daha iyi artsın. Bu arada gercekleri gorup de bana desteklerini esirgemeyen o halka teşekkur ediyorum. Ben her zaman haklının yanında olan o insanların yaşı ne olursa olsun ellerini opmek isterim. Gercekleri herkes goremez, gercekleri gormek insanlara değişik bir tat verir dimi ama Turkcell’ dekilerin hakkında hangi duşunceleri ilgincine gitti? -Bu insanın arkasında kim var? AVEA mı TELSİM mi acaba? Evet benim arkamda birisi var. Buda beni Yaratan. Başka kim olabilir ki Peki destek dışında tepki de geldi mi? -Eğer bir yolda ilerlemek isterseniz tepkilerde gelecektir. Kolay kazanılan zaferlerin bir değeri yoktur. En iyi zaferler en zor koşullarda kazanılandır. Turkcell senin sorularına ilginc cevaplar verdiği doğru mu? -Turkcell’e ne zaman bir soru sorsam veya karşılıksız bir oneri iletsem. Olay yargıya intikal etmiştir diyerek cevap veriyorlar. Birisinde mail adresimi engellediler ama neyseki sonra engeli geri kaldırdılar. Bunların hepsi belgelenmiştir. Birisinin sizi istanbul’a davet ettiğini soyluyorlar peki neden gitmediniz? -Evet İstanbul’a davet etti masraflarımı bile karşılıyordu. Bu kişi bana İstanbul’a gel Turkcell kontoru satalım dedi. Amacım kontor satmak olsaydı kendim satardım. Bunu soyleyen kişi Turkcell’in iş ortaklarından bir kimse. Buradaki amac bana kurulacak bir tuzaktı. Suc işletip boylece benden kolayca kurtulmanın yollarını bulmaktı. Ama yine tutmadı. Cunku her zaman icimden geldiği gibi dua ederim. İnşallah hayırlısı olur ne diyelim. TURKCELL Yetkililerinin isteği uzerine hatlarına el koyduğunda cep telefonlarından, avukatına mesaj cektiğin soyleniyor doğru mu? -Turkcell Yetkililerinin hatlarından avukatıma mesaj cektim evet bu doğru. Mesajlar cep telefonunda bekletiliyor. Avukatıma mesaj cekme nedenim ise olayın doğru olduğunu kanıtlamak icin bir delil bırakmaktı. Peki cep telefonun dinlenmesine rağmen neden hala TURKCELL hat kullanıyorsun? -Turkcell hat kullanmamın nedeni. Haklı olduğum mucadelemde Turkcell’in benim devamlı bir şeyler yapmak istediğimi bilmeleri icin. Cunku bu onları tedirgin ediyor bana gelen destek telefonları hic hoşlarına gitmiyor. Peki TURKCELL seni ortadan kaldırırsa korkmuyor musun? -Her insan bir şey icin yaşar. Kimi ise haklı mucadelesinde her şeyi goz onune alır. Onursuz yaşayarak insanların hakkımda olumsuz duşuneceğine, hic yaşamayarak insanların beni hatırlayarak bir dua etmeleri beni memnun eder Bana icten insanlar gerekli. Peki şuanda yalnızca Turkcell de mi acıklar buldunuz? -Hayır bir cok sistemde acıklarla karşılaşıyorum. Bunların farkına varınca yetkili birimlere iletiyorum. Turkcell ile aramdaki olay bir gurur mucadelesine dondu. Bir cok insanın ADSL ile ilgili olmaz dediği şeyi ispat ettim ve bana sonunda herkes hak verdi. Arkadaşlarının hangisi senin şuandaki durumundan, neden etkilendi? -En yakın arkadaşımın etkilenmesinin nedeni, sen cok sakin birisiydin Turkcell ne hale getirdi de bu kadar uzerlerine gidiyorsun derdi. Cok sabırlı ve sakin bir kişiliğim olduğunu bildiği icin. Kazı konuş kartları ile ilgili bir uyarın var mı? - Eğer ki aldığınız kontor kartının şifresinin başka bir yerde kullanılmış olduğunu duşunuyorsanız. Kontor kartınızın şifre bolumunu kazımadan, kartınızda ki seri numara bolumunu Muşteri Hizmetlerine bildirirseniz, kartınızın daha once yuklenip, yuklenmediğini oğrenebilirsiniz. Cunku bir başkası deneme yanılma yoluyla aldığınız kartın şifresini kullanıyorsa yapacağınız bir şey olmayabilir. Bu yuzden aldığınız kontor kartını ya aldığınız yerde yukleyin yada yuklemeden once Muşteri Hizmetlerine seri numarasını bildirin ki şifresinin daha once yuklenip yuklenmediğini oğrenin. Mağdur olmanızı istemiyorum. Peki TURKCELL ile arandaki olayı kitap haline getirmek isteyen var mı? -Şuanda bir yayın kuruluşu kitap haline getirmeyi duşunuyor. Bunun nedeni ise ulkemizde bilişimle mahkemeleri ile ilgili pek kaynak kitap olmadığından. Nedense icimden gelen hisse gore bilişim sucları Turkiye de artacak. GSM şirketleri dışında farklı sektorlerle ilgili fikirlerin var mı? -GSM şirketleri dışında, banka, gıda şirketleri icin tescilli fikirlerim bulunmaktadır. Peki mahkeme berat verirse, tazminat miktarını duşundunuz mu? - Allah’ın izni ile mahkeme berat verirse, bu konuyu Amasya dışındaki bir cok avukat ile de goruşmelerim devam etmektedir. Tazminat miktarı olarak benimle alay ettikleri icin ya 1 milyon TL, yada 1 Trilyon TL. lik acılacaktır. Kararı goruştuğum avukatlarım verecektir ve mahkeme de Ankara veya İstanbul ilinde acılması planlanmaktadır. Tabii zaman ne getirir bilinmez. Şuanda beklemek gerekir di mi? Ulkemizdeki seni en cok tedirgin eden olay nedir? -Ulkemizdeki ozelleştirmelerin artması. Aslında ben ozelleştirmeyi desteklemezdim ama şimdi hak veriyorum. Cunku birileri gorevlerini yapmıyor. Boylece kurumda zarar ediyor. Gorevlerini yapan birilerine bir şey demiyorum, ben gorevini yapan insanların hizmetcisiyim. Amasya da bildiğim iki kurum muduru, mesai saatlerinde kendi iş yerlerinde olmasına rağmen kendi ozel iş yerlerinde durum boyle olunca ozelleşmesi normal diyorum. Bana gore zam isteyenler gorevlerini yapmayanlardır. Bunlara ne kadar ucret verseniz az gelir. Hak edilmeyen bir ucret insana her zaman acı verir. Bu yuzden bize calışan insan gerekli. Peki ulkemizin yerli mallarını kullanmayanlara ne dersiniz? -Eğer bu ulke benim ulkem ise ben Turk mallarını kullanıyorum. Cunku başka Turkiye yok. Coka coka yerine kola turka kullanırım. Neymiş efendim onun yerinin tadını tutmaz derler. Peki efendim ulkemiz acaba başkalarının eline gectiğinde şuanda ki rahatlığı bulacak mısın. Evet bizim Turk şirketleri neden zarar ediyor, Eğer başka bir ulkenin bize ozgurluk getireceğini inanıyorsanız bir şey demem ama unutmayalım ki esir olmak istersem bile kendi halkıma esir olmak isterim. Irak olayını goruyorsunuz Amerika ozgurluk getirdi. Kendi halkın her zaman daha iyi bakar. TURKCELL ile ilgili şikayetci koşelerine yazdığınız yazıya ornek verir misiniz? - Avans Kontor ile ilgili www.sikayetim.com daki yazıya ulaşmak icin http://www.sikayetim.com/complaintso...fo.php?PID=964 linkini tıklayınız. - Oneride bulunuyorum, Turkcell olay yargıya intikal etmiştir yazısına ulaşmak icin http://www.sikayetim.com/complaintso...fo.php?PID=850 linkini tıklayınız. - Turkcell’e boyle bir teknoloji var mı? Diye soruyorum verdikleri cevap ne acaba yazısına ulaşmak icin http://www.sikayetim.com/complaintso...fo.php?PID=778 linkini tıklayınız. - Turkcell ile mahkememe inanmayanlar www.sikayetim.com sitesindeki Turkcell ile Mahkemem yazısını okumak icin http://www.sikayetim.com/complaintso...fo.php?PID=562 linkine tıklamalarını rica ediyorum. - www.sikayetvar.com sitesinde yayınlanan Turkcell adının kullandığının farkında mı? Yazısına ulaşmak icin http://www.sikayetvar.com/index.php?sno=45474&cmd=1 linkini tıklamanızı rica ediyorum. Turkcell’in verdiği cevabı okuduğunuzda olayın yargıya intikal ettiği soylenmektedir. Turkcell ilgili siteyi değil beni mahkemeye verdiğini unutmayın. Yorumu siz yapın. - Yine Turkcell ile alakalı olan Kanal D Maillerime cevap vermiyor yazısına ulaşmak icin http://www.sikayetvar.com/index.php?sno=47031&cmd=1 linkini tıklayınız. ADSL Bağlantısı ile ilgili www.turk.intenternet.com sitesine gonderdiğim habere ulaşmak icin http://www.turk.internet.com/haber/y...3?yaziid=13053 linkini tıklamanızı rica ediyorum. Eğer konuyla ilgili www.sikayetvar.com sitesine yazdığım yazıya ulaşmak isterseniz http://www.sikayetvar.com/index.php?sno=48071&cmd=1 linkini tıklayınız. Turk Telekom’un verdiği cevap kacamak bir cevaptır. Son satırdaki yazılarında da hataları anlaşılıyor: Sonuc itibariyle bir kullanıcı adı ve şifresinin başka biri tarafından kullanılmasından doğan sorunlar(fatura sorunları, kotu niyetli mailler ve hacker atakları vb.) ve cıkan karışıklıklarda kotu amaclı kişinin tesbiti herzaman mumkundur. Ancak muşterilerimizin sahip oldukları şifrelerini tahmin edilmesi zor şifrelerle değiştirmeleri faydalı olacak ve bu sorunları asgari duzeye indirecektir. Saygılarımızla TURK TELEKOMUNİKASYON A.Ş. www.sikayetvar.com sitesine bir kullanıcının bahsettiğim ADSL sorunu ile ilgili yazısına ulaşmak icin http://www.sikayetvar.com/index.php?sno=51989&cmd=1 tıklayınız ki haklı mıyım siz karar verin. Tarafınıza verdiğim rahatsızlıktan dolayı ozur dilerim. Bu yazıyı tum tanıdıklarınıza ileterek hem bana, hem de benim gibi mağdur olan insanlara destek vermiş olursunuz. Saygılarımla Hasan YILDIRIM Tel: 0 535 242 21 82 [email protected] “Turkcell de bulduğu sistem acığı sayesinde istediği hattı kontrol etme imkanı varken bunu Turkcell ile paylaşıp mahkemelik olan kişi” http://www.mpx.gen.tr/turkcell/s9ifade.JPG Linkini sakın tıklamayınız TURKCELL Yetkilisinin verdiği ifade sizi hayrete duşurecektir. Boyle bir şey olmaz dersiniz ama olur. __________________