Vodafone'un surpriz transferi Vodafone Turkiye'nin CEO'su Serpil Timuray Danone'daki sağ kolunu yanına aldı Serpil Timuray'ın Danone'den transferinin ardından Vodafone Turkiye'de değişim devam ediyor. Turkiye'nin ikinci buyuk GSM operatoru son olarak Mehmet Sinan Kızıldağ'ı yonetim kadrosuna kattı. Panda bunyesindeki satış ve pazarlama şirketinin genel mudurluğu gorevini yuruten Sinan Kızıldağ bu gorevinden once Danone'da Turkiye Satış Direktoru olarak calışıyordu. Kızıldağ Panda'ya 2007 yılı ortasında transfer olmuştu. Danone'de gorev yaptığı donemlerde Vodafone Turkiye'nin yeni CEO'su Serpil Timuray ile buyuk başarılara imza atan Kızıldağ'ın Vodafone'da genel mudur yardımcılığı gorevine getirileceği oğrenildi. Kulislerde ise 'Vodafone Turkiye'nin CEO'su Serpil Timuray Danone'daki sağ kolunu yanına aldı. şeklinde yorumlar yapılıyor. Vodafone tanımak icin yoğun bir eğitim programını tamamlayan Timuray'ın transferlere devam edeceği ifade ediliyor. Bu arada 1987 yılında Ankara Universitesi'nden mezun olan Kızıldağ 1992 yılından bu yana hızlı tuketim urunleri sektorunde calışıyor. Procter&Gamble Reckitt Benckiser ve Danone'de muhtelif gorevlerde bulunan Kızıldağ Ağustos 2002-2007 tarihleri arasında Danone Taze Sutlu Urunler şirketinin Turkiye Satış Direktorluğu gorevini yurutmuştu. Kızıldağ evli ve iki cocuk sahibi __________________