Son donem faturalarımın yuksek gelmesi sonucu araştırdım,bir de ne goreyim.Hic ilgim olmadığı halde adını bile bilmediğim iki uyeliğim varmış.Faturalarım o yuzden kabarık geliyormuş.Konuşmam misal 100 lira ise bunun yarısı yani 50 lirası) bu servisleri kullanma ucretiymiş. Bakın bu servisler şunlar:Bilmiyordum Turkcell soyledi. 1-Wab25 2-CEPOYUN Hic ilgim olmadığı halde malesef bu iki soygun duzenine abone yapılmışım. Taaki farkına varıp detaylı fatura sorgulaması yaptırmasan hala bu soygun devam edecekti. Neyse Turkcell muşteri temsilcisi bir zahmet iptal edip etmeyeceğimi sordu.İptal ettirdim. Bir sonraki faturamı kontrol ettiğimde yine bu servislerden biririnden cuzi bir rakamda olsa faturama yansıtılmış.Yine Turkcell muşteri temsilcisi ile goruştum onlar bu konuya hazırlıklılar.Cunku oyle eğitim almışlar. Verilen cevap:İptal tarihine kadar faturanıza yansımayan ucrettir dediler. Peki bu konu ile ilgili derdimi kime anlatabilirim dedim. Bana bir telefon numarası verdiler aradım.Karşıma cıkan vatandaşa durumu anlattım.Ve bu abenelikleri nasıl yaptırdığımı ve bunun karşılığında ne tur hizmetler aldığımı bana anlatırmısınız dedim.Wab aracılığı ile abone olduğum soylendi.Peki bunun bana ispatlayın ve bir mail veya dokumanla şu tarihde abone olmuşsunuz ve şu işlemleri yapmışsınız şu oyunu oynamışsınız deyin dedim.Verilen cevabı merak ediyorsanız aynen şoyle:BU KONUDA İZAHAT VERMEK ZORUNDA DEĞİLİZ dediler.Bende ağzıma geleni soyleyip telefonu yuzlerine kapattım. Tekrar Turkcell muşteri temsilcisini arayıp sordum.Bu servislerin iş ortağı kuruluşlar olduğunu soylediler.Durumu anlattığımda da bizim yapacak bişeyimiz yok dediler.Bu servislere aboneliğimi sonlandırabilen Turkcell malesef şikayetimi hic dikkate almayıp biz onlara mudahale edemeyiz deyip,kacamak cevap verdiler.LANET OLSUN SOYGUNCU TURKCELL'E __________________