Turkcell in internet Kazığı(kullananlar okusun)
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●52 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Turkcell in internet Kazığı(kullananlar okusun)
-
11-10-2019, 23:00:35Kayıtlı ÜyeSize ilk başta şunu izah edeyim ben normalde alo 120 paketine uyeyim.Faturalı hatta gecelide yaklaşık 5 yada 6 ay oldu gecmez olsaydım ve her ay 30 tl civarı faturam geliyor..yaklaşık 1 ay once cep telefonumu değiştirip wifi li bir cep telefnu aldım.Bu ay icerisinde İnternet bağlantılarım oldu ama 10 mb gecmez.Turkcel in internet bağlantı kazığındanda haberim yoktu. Taki beni Turkcell den arayana kadar Beni muşteri temsilcisi bir bayan aradı ve faturalanmamış tutarımın 470 tl olduğunu soyledi.Tabi bende şoke oldum.Bu faturanın nerden geldiğini oğrenmek istedim ve birkac goruşmem oldu bu konuyla ilgili. Bana bu fazla fiyatın internet kullanımından kaynaklandığını soylediler.Bende nasıl boyle birşey olabileceğini sordum. Bizim Yıllardan beri abonesi olduğumuz Turkcell in bize interneti bahane edip cebimizden paramızı nasıl aldığını anlatılar..İzah edeyim Turkcell in 1mb internet kullanımı 7 tl yanlış okumadınız 7 tl yani size ornek verecek olursam bir şarkı yaklaşık 4mb ise siz bunu cepten indirdiğinizde turkcell e 28 tl bayılacaksınız. evimizde bulunan 4gb lık (yaklaşık 1000 şarkı)internet paketine 29 tl oderken turkcell in yaptığını goruyorsunuz.. Hadi bunu gectik bana 1 nisan gunu saat 23:00 civarındaki bağlantılarımın yaklaşık 200 tl olduğunu soylediler benim o saatte indirdiğim dosyaların toplamı 4mb etmiyor nasıl oluyorda o saatte ben 200 milyonluk internet kullanabiliyorum yaklaşık 30mb bir kullanım olması lazım ama ben bunu kullanmadım. muşteri hizmetlerine itiraz etmeme rağmen faturamın kesilmesini ve bir iki gun icinde turkcel i arayıp benim ucretlendirmeden hebrim yoktu internet paketine uye olmak istiyorum diye bildirip ve bu gecmiş faturayıda bu paket uzerinden değerlendirmesini istemem soyleniyor.Bakarmısınız muşterisini nasıl dolaylı yoldan pakete uye yapıyorlar.Turkcell i kınıyorum uygun.Eğer bu faturam duzelmezse En uygun operatore geciş yapıcam __________________