Turkcell’den Eskişehir’e son 5 yılda 33 milyon TL yatırım
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●49 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Turkcell’den Eskişehir’e son 5 yılda 33 milyon TL yatırım
-
11-10-2019, 22:59:47Kayıtlı ÜyeTurkcell Anadolu’daki şirketleri teknolojiyle buluşturuyor Turkcell’den Eskişehir’e son 5 yılda 33 milyon TL yatırım Turkcell’in, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji cozumlerini kullanarak, daha hızlı ve kÂrlı olmalarını sağlamak, buyumelerine katkıda bulunmak amacıyla duzenlediği “İş’te Teknoloji Hamlesi” toplantılarının 2014’teki yeni durağı Eskişehir oldu. Turkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, “İş’te Teknoloji Hamlesi” vizyonu doğrultusunda, şirketlerin buyumesine teknolojiyle destek olmak uzere gercekleştirdiği Anadolu turuna devam ediyor. Anadolu’yu adım adım gezerek, mobil ve sabit iletişim teknolojilerinin şirketlere sağladığı faydayı, teknolojik donuşumu yaşamak isteyen şirketlerle birebir temasa gecerek anlatan Turkcell, bu seneki organizasyonlarından birini Eskişehir’de gercekleştirdi. Şirketlerin başarısına teknolojiyle destek olmak icin başlattığı turda, şimdiye kadar 22 ilde 6 binin uzerinde kurumsal muşterisiyle buluşan Turkcell, Turkiye’nin dort bir yanındaki şirketlere teknolojiyle fark yaratma fırsatlarını anlatıyor. Eskişehir Esnaf Odası Başkanı Ekrem Birsen, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Guler ve Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Ozaydemir’in acılış konuşmalarıyla başlayan organizasyon, Turkcell Genel Muduru Sureyya Ciliv’in “Teknoloji ve İnovasyonla Yeni Bir Dunya” başlıklı konuşmasıyla devam etti. Turkcell Genel Mudur Yardımcısı Selen Kocabaş’ın Turkcell teknolojisiyle şirketlerin başarısına sağlanan destekle ilgili gercekleştirdiği “İş’te Teknoloji Hamlesi” sunumunun ardından da, Turkcell’in mobil ve sabit teknoloji cozumlerini kullanarak fark yaratan Eskişehirli şirketler Bien Yapı, Yayla Motorlu Araclar ve Estram Hafif Raylı Sistemler’den yetkililer katılımcılarla başarı hikayelerini paylaştı. Sureyya Ciliv:” Onumuzdeki 10 yılı iyi okuyabilirseniz işinizde liderliğinizi surdurebilirsiniz” Turkcell Genel Muduru Sureyya Ciliv yaptığı konuşmada: “Şirketlerin işlerinde fark yaratması ancak teknolojik donuşumle mumkun. Gunumuzde teknoloji hızla ilerliyor, yakalamak ve işiniz de liderliği surdurmek icin geleceği cok iyi okumak gerekir. Turkcell’li olmayı secen şirketler icin fark yaratmak, onları teknolojiyle bir adım one taşıyabilmek icin yoğun bir caba icerisindeyiz. Biz istiyoruz ki, boyutu ve faaliyeti ne olursa olsun tum şirketler bu fırsatı yakalasın. Anadolu’nun dort bir yanında Turkiye ekonomisini her gecen gun daha iyi noktalara taşıyan binlerce şirket var. Turkcell olarak oncelikli hedefimiz bu şirketlerin teknik ekipleriyle birlikte calışıp, Anadolu'da iş ortaklığı ekosistemini buyuterek yerel değeri guclendirmek. ” dedi. Gunumuz dunyasında şirketlerin ancak teknolojik donuşumle işlerinde fark yaratabileceğinin altını cizen Ciliv konuşmasına şoyle surdurdu: “Bir sanayi ve ticaret merkezi olan Eskişehir’in de bu teknolojik donuşumu gercekleştirerek ulke ekonomisine katkısını surdureceğine inanıyorum.” Selen Kocabaş: “Son 5 yılda Eskişehir’e 33 milyon TL’lik yatırım gercekleştirdik” Eskişehir’deki Teknoloji Hamlesi toplantısına katılan Turkcell Genel Mudur Yardımcısı Selen Kocabaş da gercekleştirdiği sunumda “Turkcell, bugun kurumsal pazarın lideri ve 520 bini aşkın şirkete hizmet veriyor. 2013 yılında ulke ekonomisine 1,5 milyar TL katkı sağladığımız makineler arası iletişim teknolojisiyle kurumsal muşterilerimize hesaplı, pratik, hızlı ve faydası kanıtlanmış cozumler sunuyoruz. 32 bin km’lik fiber altyapımız, tek noktadan toplu iletişim cozumlerimiz, kurumsal muşterilerimize hizmet veren 1000 cağrı merkezi calışanımız ve 2200 kişilik kurumsal satış ekibimizle muşterilerimize en iyi hizmeti goturuyoruz. Bugun Turkiye’de makineler arası iletişim teknolojisinin kullanıldığı yaklaşık her 3 makineden 2’si Turkcell’li. Bugun M2M konusunda uzman 40 iş ortağımızla 1500’u aşkın proje gercekleştirdik. İhracat ve sanayinin merkezi Eskişehir icin de yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Son 5 yılda Eskişehir’e yaptığımız toplam yatırım miktarı 33 milyon TL’yi buldu. Eskişehir’de istihdama da katkıda bulunuyoruz, şu an da 1000’ni aşkın kişiye iş imkanı sağlıyoruz. Bunun yanında, Eskişehir Belediyesi ile gercekleştirdiğimiz projelerimizle Eskişehir halkının da hayatını kolaylaştırıyoruz. Orneğin; belediye otobuslerinde, park ve bahcelerde internet hizmetlerimiz ile bir gun icinde ortalama 70 bin Eskişehirliye teknolojimiz ile dokunuyoruz” dedi. Kamudan medya ve finansa, enerjiden lojistiğe, perakende, inşaat ve sağlık sektorlerine kadar uzanan geniş bir yelpazede muşteri ihtiyaclarına yonelik “Altyapı”, “Yonetim” ve “Pazarlama” olmak uzere 3 temel alan belirlediklerini ve yeni iş modelleriyle bu alanlarının her birine ozel setler oluşturduklarını ifade eden Kocabaş, bu setlerin icinde her boyutta şirketin hedeflenen ihtiyacını karşılayacak cozumlerinin bulunduğuna dikkat cekti. KUTU 1 – Eskişehir’den bir başarı oykusu: Mikrokrediden odullere Teknoloji Hareketi Toplantısının katılımcılarından biri de, Turkcell’in TİSVA işbirliğiyle hayata gecirdiği Ekonomiye Kadın Gucu projesi kapsamında mikrokredi alarak işini buyuten Asiye Ozkan oldu. 47 yaşında 2 cocuk annesi olan Ozkan; “Cocuklarım buyuyunce masrafları da arttı. Yıllardır cevreme yaptığım su borekleri ve baklavalar yeni yeni siparişler getirmeye başladı. Kendi evimde ve kendi kucuk fırınımla yaptığım siparişler icin fırınım artık yeterli değildi ve kazancım sadece malzemeye gidiyordu. Sermaye sıkıntısı yaşadığım gunlerde mahallemizde dağıtılan broşurlerden mikrofinans ile tanıştım.2 008 yılında ilk aldığım 700 TL kredi ile sanayi tipi bir fırın aldım. Boylece gelirim arttı. 2009 yılında kullandığım 1000 TL ile hamur karma makinesi aldım. Siparişlerim gunden gune artmasıyla eltimde benimle calışmaya başladı. 2010 yılında aldığım 1500 TL ile evimin ust katını imalathaneye cevirdim. Daha sonra kendi dukkÂnımı actım. Şu an eşim dukkÂnda duruyor, yanımızda bir usta daha calışıyor. Bizlere bu desteği sağlayan mikrofinans ailesine ve Turkcell’e teşekkur ederim” dedi. __________________