Turkcell Akademi’ye Brandon Hall’den uc “mukemmeliyet” odulu
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Turkcell Akademi’ye Brandon Hall’den uc “mukemmeliyet” odulu
-
11-10-2019, 22:59:15Kayıtlı ÜyeTurkcell Akademi’ye Brandon Hall’den uc “mukemmeliyet” odulu Turkcell Akademi’nin “Dijital Eğitim”, “Liderlik” ve “Satış” ile ilgili uc farklı uygulaması, dunyanın en prestijli danışmanlık şirketlerinden biri olan Brandon Hall tarafından “Mukemmeliyet” odulune layık goruldu. Eğitimde yarattığı fırsat eşitliği ile tum dunyanın dikkatini ceken Turkcell Dijital Akademi henuz sekizinci ayında ilk odulunu kucakladı. Turkcell Akademi, başarılı calışmalarıyla kazandığı odullerine yenilerini ekledi. Dunya capında bir danışmanlık şirketi olan Brandon Hall; bilgi ve gelişim alanındaki uzmanlığını tum Turkiye’ye acarak eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağladığı dijital akademisi ile Turkcell Akademi’yi “Eğitimde Mukemmeliyet” kategorisinde “En İyi Genişletilmiş Kurumsal Eğitim Programı” gumuş odulune layık gordu. Turkcell Akademi, liderlik gelişim programı TEMBA ile “Yetenek Yonetimi ve İK’da Mukemmellik” kategorisinde, “En İyi Liderlik Gelişim Programı” birincilik odulunu aldı. “Satış Antrenmanları” uygulaması ile de “Satış ve Pazarlamada Mukemmelliyet” kategorisinde “Satış Gelişim ve Performansında En İyi Program” gumuş odulunu kazandı. Dunyanın en prestijli danışmanlık şirketlerinden biri olan Brandon Hall, Mukemmeliyet Odulleri’ni 1994 yılından beri veriyor. Turkcell’in bu 3 prestijli odulun teslim alacağı “Brandon Hall Mukemmeliyet Odulleri” toreni, 28-30 Ocak 2015’te ABD’de duzenlenecek. Turkcell Dijital Akademi ile kazanan “eğitimde fırsat eşitliği” oldu Turkcell Akademi’nin uc ayrı calışmasıyla kazandığı mukemmellik odulleriyle ilgili Turkcell Akademi Direktoru Banu İşci Sezen şu değerlendirmeyi yaptı: “Turkcell Akademi’nin Brandon Hall tarafından gumuş odule layık gorulen dijital eğitim platformu, Turkce bilgi iceriğimizi milyonların erişimine actığımız ve eğitimde fırsat eşitliği sunduğumuz bir program. Zamandan ve mekÂndan bağımsız olması, 7’den 70’e herkesin eğitim alabilmesi gibi ozelliklere ve ozgun bir iceriğe sahip Turkcell Dijital Akademi başarısını ilk 9 ayda aldığı 1milyon 800 binden fazla ziyaret sayısıyla da kanıtlamıştı. Turkcell’i başarıya ulaştıran liderlere yonelik gelişim programımız TEMBA ise birkac ay once CorpU Mukemmeliyet ve İnovasyon Odulleri’nde “Liderlik” kategorisinde yine birincilik odulu almıştı. Turkcell Akademi’nin bunyesinde oluşturduğumuz ve odule layık gorulen diğer calışmamız da “Satış Antrenmanları” uygulaması oldu. Kurumsal muşterilerimize en iyi ve en doğru cozumleri sunmayı hedeflediğimiz uygulama, daha once dunyanın onde gelen eğitim ve gelişim organizasyonlarından birisi olan ASTD (Amerikan Eğitim ve Gelişim Derneği) tarafından da odullendirilmişti. Turkcell Akademi’nin icinde tasarladığımız bu uc programın dunya capında bir kurum olan Brandon Hall tarafından ayrı ayrı odulle taclandırılmasından dolayı buyuk mutluluk duyuyoruz.” BrandonHall hakkında Dunya capında 10 bin muşterisi bulunan Brandon Hall Grubu, kurumsal firmalara eğitim teknolojileri konusunda danışmanlık veren şirketlerin başında geliyor. 20 senelik gecmişi olan şirket araştırma ve analize dayalı cozumlerle buyuk şirketlerin eğitim stratejilerine yon veriyor. Yetenek Yonetimi, Eğitim ve Gelişim, Satış, Pazarlama ve Ust Duzey Yoneticilik konusunda sahip oldukları data ve deneyimleri ile alanında en prestijli organizasyonlardan biri olarak gosteriliyor. Brandon Hall tarafından dunyadaki en iyi şirket ici uygulamaları odullendirmek uzere tasarlanmış 4 ayrı organizasyon bulunuyor. “Teknolojide Mukemmeliyet”, “Eğitimde Mukemmeliyet”, “Yetenek Yonetiminde Mukemmeliyet” ve “Satış ve Pazarlamada Mukemmeliyet”. __________________