AVEA'ya hoşgeldin vurgunu... numara değiştirme kampanyasında cuvalladılar
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- AVEA'ya hoşgeldin vurgunu... numara değiştirme kampanyasında cuvalladılar
-
11-10-2019, 22:56:31Kayıtlı ÜyeYıllardır kullandığım 532 li hattımın yanında 553 mobil oğrencimi de kullanıyordum. Numara değişikliği cıkınca hemen 532 li numaramla avea kontorlu bi hat aldım. Baktım kampanya yapmışlar 100 kontor yukle 600 dakika her yone konuş diyorlar. Yukledim kontorleri ama internetteki kampanya şartları dışında gizli şartlar da varmış. Bu da kredi kartlarındaki sozleşmelere benzedi en azından onlar kucuk puntolarla da olsa yazıyorlardı, avea kampanyaları icin kullanım şartlarını muşteriye soylemeye bile gerek duymuyor. Aveaya gecenlere oneririm, avea internet sitesine pek guvenmeyin ve kampanya şartlarına bakıp ta kontor yuklemeyin veya işlem yapmayın, muşteri temsilcisini bir arayın gizli şartları da oğrenin. Ben bu kampanya icin oğrendiğim şartları yazayım. Kampanya Detayları Hediye dakikalarınız 300'er dakikalık paketler halinde 2 ay boyunca hattınıza yuklenecektir. Kullanılmayan hediye dakikalarınız ay sonunda silinecektir. Hediye dakikalardan faydalanabilmek icin geciş yaptığınız ilk ay icinde 100 ve uzeri kontor yuklemeniz gerekmektedir. Hediye dakikalar katma değerli servisler ve uluslararası aramalar icin kullanılamaz. Muşteriden gizlenen Kampanya Detayları: -04 Aralık 2008 saat 09:00 dan itibaren hattını değiştirenler icin gecerli olan bu kampanya 31 Aralık 2008 e kadar gecerlidir. -İkinci ay herhangi bir kontor yuklemesi yapılmasına gerek yoktur. __________________