Turkcell Akademi ile herkes “finans okuryazarı” olacak
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Turkcell Akademi ile herkes “finans okuryazarı” olacak
-
11-10-2019, 22:53:41Kayıtlı ÜyeTurkcell Akademi ile herkes “finans okuryazarı” olacak Paranın dilini oğrenmek isteyen herkesin eğitimi Turkcell Akademi’den Dijitalleşerek dunyanın bilgisini milyonların erişimine acan Turkcell Akademi, şimdi de finans alanında cığır acacak bir eğitime imza atıyor. Ev hanımlarından, oğrencilere, calışanlara kadar paranın dilini oğrenmek isteyen herkes, Finansal Okuryazarlık’ın anlatıldığı eğitim videolarından faydalanabilecek ve sertifika alabilecek. Dijitalleşerek sahip olduğu bilgi birikimini ve dunyanın onde gelen eğitim kuruluşlarının iceriklerini milyonların erişimine acan Turkcell Akademi, eğitim sunduğu alanlara bir yenisini daha ekledi. Profesyonel gelişim, universite ve KPSS sınavlarına hazırlık, İngilizce başlıkları altında binlerce saatlik eğitim videosu ve modulu sunan Turkcell Akademi şimdi de “Bilincli Yatırımcı” sertifika programını başlatıyor. Sertifika programı, Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği Yonetim Kurulu Başkanı Arif Unver tarafından oluşturuldu. “Finans Okuryazarlığı” kitabının da yazarı olan Unver, bu konuda gercekleştirdiği onemli calışmalarla biliniyor. “Bilincli Yatırımcı” programı, 28 başlıkta toplam 2,5 saatlik eğitim videolarından oluşuyor. Dileyen tum Turkcell’liler bu sertifika programından ucretsiz faydalanabiliyor. Her gecen gun daha zengin icerik Turkcell Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Mudur Yardımcısı Banu İşci Sezen, “Turkcell Akademi’yi dunyanın bilgisini milyonlara 7 gun 24 saat sunma hedefiyle dijitalleştirdik. Kendimizi surekli yenileyerek ve geliştirerek her gecen gun daha zengin bir icerik sunmayı hedeflemiştik. Bu hedef doğrultusunda sağlam adımlarla yurumeye devam ediyoruz. Şimdi de Turkcell’lilerin ucretsiz katılabileceği “Bilincli Yatırımcı” sertifika programını hayata gecirdik. Kendi birikimini oluşturmaya ve artırmaya calışan ev hanımlarından, universitede eğitim goren oğrencilere, calışanlara kadar herkesin rahatlıkla anlayabileceği eğitimler oluşturduk. Bu programımız ile para dunyasındaki tum tanımları once oğretiyor, sonrasında parayı en iyi şekilde değerlendirebilmenin yollarını akademik ama anlaşılır bir dille aktarıyoruz. Oğrenciler, tasarruf sahipleri, profesyoneller ve tabii ki calışanlarına kişisel gelişim imkÂnı sunmak isteyen şirketler icin de finansal bilgi birikimine ulaşabilecekleri en yakın adres bu program.” dedi. Birikimler ozen istiyor Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği Yonetim Kurulu Başkanı Arif Unver ise tasarruf sahiplerinin birikimlerine ozen gostermeleri gerektiğini vurgulayarak, “Birikimler kolay yapılmıyor, onları korumak icin bilgi dağarcığının artırılması onemli. Tasarruf sahipleri gunumuzde birikimlerini değerlendirmek icin cok geniş seceneklere sahip. Ancak kendilerine en uygun tasarruf alanını tespit edebilmek icin bu secenekler ve fırsatlar hakkında bilgi sahibi olmaları gerekiyor. Turkcell Akademi ile oluşturduğumuz eğitimimiz tasarruf sahipleri icin temel urunleri ve bu urunlerin işlem gorduğu piyasaları sade bir dille anlatıyor. Diğer taraftan universite gencliği de teoride edindikleri bilgileri pekiştirirken, akıllarındaki soru işaretlerine cevap bulabiliyor.” dedi. Turkcell Akademi’de eğitimler 35 milyon Turkcell’liye acık ve ucretsiz. Turkcell’lilerin web sitesine uye girişi yapmak icin Turkcell’lilerin 2222’ye SIFRE yazıp gondermeleri ve gelen şifreyi kullanmaları yeterli oluyor. __________________