Moderatorden ozur dilerim ben yanlışlık yapmışım.Konu neden kapatıldı felan diyordum.Saygılarımla. Merhablar oncelikle Ben vodafonedan kontor yuklicektim sitede sorun wardı olmadı neyse konuya geciyim. Bi kontor yukleme sitesine girip Kart numarası,3 haneli guvenlik numarası ve son kullanım ay yıl girerek işlem yaptım.Sms onayı sayfası geldi fakat telefonuma sms gelmedi bende bu sahte sitelerden biri mi diye şupheledim. Tekrar siteye donerek iletişim sayfasından cep ve sabit hat numaralarını aradım ama oyle bi numara yokmuş. Şimdide ben bunlar dolandırıcı mı eğer oyleyse ne yapmam gerek hesaba birşey olur mu bunu sormak istedim. Yardımcı olucak arkadaşlar olursa diye biraz detay vereyim. Benim ki kredi kartı değil hesap kartı. Siteye girdiğim bilgilerde kart numarası,guvenlik numarası 3 haneli birde son kullanım ay yıl,cep numarası zaten biliyorlar. Onun haricinde hesap kart şifremi ve anne kızlık soyadını allahtan istemediler yani o bilgiler yok. Bir sıkıntı oluşur mu benim ki sonucta hesap kartı ve tam tum bilgiler yok tabi bu varsayımlar adamlar dolandırıcıysa diye ister istemez kıllandım iletişime gecemedim numaralar yanlış.Kontorde gelmedi zaten sms de gelmedi telefonuma onay yapamadım. Son olarak site bu http://tlmerkez.com Yardım edicek arkadaşlara cok teşekkurler şimdiden __________________