Reeder ve Turkcell'den 19 Mucizesi
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Reeder ve Turkcell'den 19 Mucizesi
-
11-10-2019, 22:51:43Kayıtlı Üyereeder'ın "Ben Bu Oyunu Bozarım" sloganı ile tanıtımını yaptığı reeder A7S, iddiasını kanıtladı. SIM Kartlı reeder A7S ayda sadece 19 TL! Daha once kullanıcılarına ayrıcalıklı bir 3G deneyimi sunmak icin bir araya gelen reeder ve Turkcell şimdi de bu deneyimi kacırılmayacak fiyat avantajları ile sunmak icin bir arada. www.turkcell.com.tr 'de satışı gercekleşen ilk ve tek Turk markası olmayı başaran reeder'ın en yeni tablet PC modeli reeder A7S, Turkcell Bireysel Kontratlı Tablet kampanyası ile kamu calışanlarının yuzunu guldurecek. reeder'ın "Ben Bu Oyunu Bozarım" sloganı ile tanıtımını yaptığı reeder A7S, iddiasını kanıtladı. Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi, 1.2 GHz hızında calışan Qualcomm MS8225 işlemcisi, 1024*600 ekran cozunurluğu ve 1 GB RAM'i ile oldukca guclu bir donanıma sahip olan reeder A7S, SIM kart ile 3G desteği, 7 MB'e varan 3G data indirme hızı, %60 daha hızlı şarj olması ve Bluetooth 4.0 ozelliği ile rakiplerinden sıyrılarak Turkcell'in tercihi oldu. Turkcell Bireysel Kontratlı Tablet kampanyası ile satışı gercekleşmeye başlayan reeder A7S, ayda sadece 19 TL'ye 250 MB interneti ile birlikte kamu calışanlarını bekliyor. Bu cazip fiyat sayesinde 3G tableti olmayan kamu calışanı kalmayacak gibi gorunuyor. sondakika __________________