Dinin direği ne namaz ne oruc nede diğer rituellerdir. Dinin direği: Adaletli olmak, insanlığa faydalı işlerde bulunmak, haksızlık yapmamak, insanların mallarını haksız yere yememek, ruşvet irtikap akraba sevicilik yapmamak, kendinden olanı kayırmamak, emaneti ehline vermek, barışa yonelik işlerde bulunmak, haksızlık karşısında susmamak, zalim hukumdar karşısında el etek opmemektir...

Yıllarca tv programlarında dini yayınlar izlerdim(artık izlemiyorum) tgrtnin mudavimlerindendim. Yıllarca bu programlarda, din kitabı diye yazılan binlerce kitapta insanlara nasıl namaz kılınacağını anlata anlata bitiremediler. Yok parmak arası şu kadar cm olacak, yok tekbir getirirken eller kulağa değecek değmeyecek, yok secdeyi gittiğinde burnun ile alnının ortası tam değecek, yok tahiyatta(otururken) sağ ayak parmakları kıbleye gosterecek daha da uzatırım bunlarla ummeti meşgul ettiler. Yazık ettiler bu millete evet namaz ile uyuttular ve Namazı milletin başına bela ettiler. Cunku bu teferruatlar ile uğraşan millet namaz kılmayı yıllarca oğrenemedi ki başka bir dini bilgi oğrensin namazdan dinin diğer kısımlarını oğrenmeye sıra gelmedi zaten şeytanilerinde istediği dinin rituel kısmını gundemde tutup dinin ahlaki değerlerini gozardı edilmesini sağlamaktı bunu da başardılar. Ne yazık ki ummet binlerce yıldır namaz kılmayı oğrenemedi ve namaz dinin direği denilerek her turlu pisliği, adaletsizliği, ahlaksızlığı, yolsuzluğu yapanlar sadece namaz kıldıkları icin dinlerinin tastamam olduğuna inandırıldılar.. Evet Maalesef namaz başlarına bela edildi.

Ne diyor ALLAH Fatır 5 Ey insanlar, Allah'ın vaadi haktır! O halde iğreti dunya hayatı sizi sakın aldatmasın! O yaman aldatıcı, o cok gururlu, sizi sakın Allah ile aldatmasın.

Ankebut 45 Kitaptan sana vahyolunanı oku, namazı da dosdoğru kıl. Cunku namaz, insanı hayÂsızlıktan ve kotulukten alıkor.

namazın şekli ile uğraşan ummet namazın esasında hayasızlık ve kotulukten alıkoymak olan ozunu gozden kacırarak namazlı hırsızlar, namazlı zalimler, namazlı yalancılar, namazlı katliamcılar, namazlı kapitalistler, namazlı emperyalist işbirlikciler yetiştirmekle ALLAHın azabına ducar oldular...