Anlatıyorum sıkı durun.bu avea nın bı acıgı degıl bunu bılın.sadece bıraz kurnazca dusundum ve boyle oldugunu buldum.alıntı falan degıldır aslında bende tesdufen buldum neyse anlatıyorum... oncelıkle avea hattınızın mobıl ogrencı olması gerekıyor ve bedava mesaj hakkınızın olması gerekıyor hedıye sms ınız yanı.sımdı bana sunu soylemeyın benım zaten hedıye sms ım var gerek yok demeyın dıyelımkı 90 sms hedıyenız var 900 msj atabıleceksınız anlatımım sayesınde.Aveadan hedıye sms lerınızı sadece grup ıcınde yollayabılıyorsunuz ama artık oyle olmayacak.Ayrıca 1 hedıye sms yerıne 10 sms yollayabıleceksınız.sımdı sırasıyla asagıda anlatacaklarımı uygulayın. 1.sımdı www.avea.com.tr adresıne gırın ve yelık ıslemlerınızı tamamlayın. 2.bu ıslemlerı tamamladıktan sonra tekrar www.avea.com.tr adresıne gırın 3.sımdı asagıda hızlı ıslemler butonunda websms sekmesıne tıklayın. 4.kullanıcı adınız ve sıfrenızı gırdıkten sonra sıze bır mesaj panosu gelecektır. 5.ARKADASLAR BURASI ONEMLI ILK MESAJI KENDINIZE YOLLAYACAKSINIZ 6.Sonrakı mesajlarınızı ıstedıgınız operatore gonderebılırsınız. 7.Yalnız suna dıkkat edın bır gunde sadece 10 msj yollayabılırsınız(gunluk 10 msjı gecırmemeye dıkkat edın) BEN COK ZAMANDIR BOYLE KULLANIYORUM KONTORLERIM CEBIME KALIYOR HER ISIMI MESAJLA HALLEDIYORUM. ARKADASLAR SIZDEN RICAM BEGENIRSENIZ BI TESEKKURU,YORUMU COK GORMEYIN. __________________