Turkcell e Giden Mail OLAY !!!
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Turkcell e Giden Mail OLAY !!!
-
11-10-2019, 22:50:05Kayıtlı ÜyeAbi size yalvarıyorum şu dediklerime bakın lutfen yoksa kafayı yiyeceğim artık.. Dun gece telefonuma kayıtlı olmaması halde Withblade gibi tam adını siz gorebilirsinzi oyle birşey artık telim calışmıyor. İşte ben cin ruh filan gibi bi film izlemiştim işte saat 1 işte onları duşunuyorum aa baktım telefon calıyor kesin dedim aşkım arıyordur. Bi sevince kalktım baktım with le başlıyor. Bende bi hass ucuk olayı geldi tabi bu isimle kayıtlı telimde cunku no yok biliyorum ha dedim dalgınlıktan belki bi muşterimi eklemiş olabilirim nick ismiyle dedim tamam actım hic bir eko yada cızırtı veya ses yok sadece tık tıkır gibi sesler geliyor. Bir kac saniye dinledim sonra o duşunduğum muhabbetler geldi aklıma bi dondum haraket edemedim. Sonra bi şekilde kapattım ve turkce anlamına baktım kelimenin anlamı bakma, alıkoyma imiş. Bi daha bi şok gecirdim zaten. Sonra hadi dedim oyle boyle gizli aramalar bile kalktı neredeyse dedim. Kesin nosu cıkmıştır dedim.. Nosuna baktım Sorgu bulunamadı diyor nosunu goster diyince ama ismini goruyor diğer no larda noyu goster noyu editle rehbere ekle sil gibi secenekler var ve bunda yanlızca no yok ! isim var ve edit leme rehbere ekle değiştşir gibi şeyler yok yanlızca Sil var Delete var yani halada şoktayım ve yine gece oldu ne yapıcağımı bilmiyorum tamam iyi guzel haydar dumen değilsiniz ama gercekten oluyorum bana bu arıyanın kim olduğunu soyleyin sizden test elemanımı aradı siz gorebilrisiniz kayıtlardan.. Lutfen yardım edin Teşekkur ediyorum Turkcell ailesi.. Tel nom : 0 537 xxx xx xx aşağıda irtibat no annemin kini vericem şu anda cunku telim bi bakayım ddim şimdi tam ismine bakarken kapandı ve acılmıyor Şarja taksam dahil bu akşam ararsanız konusuruz onun dışında sabah aramayın anca yine yarın akşam 8 den sonra arıyabilirsiniz Hadi esenle kalın yardım edin lutfen.. __________________