Anycool Modelleri Turkcell GPRS ve MMS Ayarları
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Anycool Modelleri Turkcell GPRS ve MMS Ayarları
-
11-10-2019, 22:47:54Kayıtlı ÜyeGPRS Ayarları: > Menu > servisler > TURKCELL MENU > turkcell hizmetleri > musteri hizmetleri > +ayarlarımı yap > wap ayarları > cıkan yere > e250 yazın mesajla ayarlarınız gelcektir kur demeniz yeterlidir.. Not: Bu ayarlar sadece TURKCELL icindir ve ayarlar otmatik kurulacaktır MMS Ayarları: MMS AYARLARI Menu Servisler Veri Hesabı GPRS Hesap Duzenle Hesap Adı:Turkcell MMS APN:mms Kullanıcı adı:mms Şifre:mms Yetk. Turu:Normal Mesajlar MMS Mesaj Ayarları Oluştur Oluşturma Modu:Boş Resim Yeniden Boyutlandır:160x120 Otomatik İmza:Kapalı Gonder Gecerlilik Suresi:Maks İletim Raporu:Kapalı Rapor Oku:Kapalı Oncelik :Normal Slayt Zamanlama:5 İletim Zamanı hemen Geri Al Ana şebeke:Hazır Uluslararası Dolaşım:Yurtici Varsay Rapor oku:Sorgulanıyor İletim Raporu:Acık Filtre Anonim:İzin ver Maks Boyut (KB):90 Reklam:İzin ver Sunucu Profili Profil Profil Duzenle Profil Yeniden adlandır:Turkcell MMS Anasayfa: - Veri Hesabı GPRS:Turkcell MMS Bağlantı Turu Bağlantı - Yonlendirildi Adres:212.252.169.217 Kullanıcı Adı:mms Şifre:mms Profil Etkinleştir:evet __________________