Turkcell hazırkart kullananlar,nar yağışı başladı..
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Turkcell hazırkart kullananlar,nar yağışı başladı..
-
11-10-2019, 22:47:43Kayıtlı ÜyeTek seferde her 100 kontor yuklemenize 100, her 150 ve uzeri yuklemenize tum Turkcell'lilerle 1 hafta boyunca konuşabileceğiniz tam 500 kontor hediye! Nar topu kampanyasında 150 ve uzeri kontor yukleyenler icin ozel teklifimiz hakkında bilgi almak icin lutfen tıklayınız. NARTOPU yazıp kısa mesajla 7474'e gonderin, ister tek seferde 100, ister 150 ve uzeri kontor yukleyin, alacağınız bilgilendirme mesajından sonra bedava kontorlerinizle hemen konuşmaya başlayın. Kampanya 2 Mart tarihine kadar Turkcell bireysel on odemeli hatlar icin gecerlidir. Bizbize Kampus tarifesindeki abonelerimiz bu kampanyadan yararlanamamaktadır. Kazandığınız bedava kontorleri aldığınız bilgilendirme mesajından sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. Kampanyaya kayıt ucreti 2 kontordur. Kampanyaya kayıt olduktan sonra ayda sadece 1 kere değil, her 100 kontor yuklemenizde 100, her 150 kontor ve uzeri yuklemenizde 500 kontor kazanırsınız. Kazandığınız kontorler 1 hafta boyunca yurt ici Turkcell yonune yapılan aramalarda gecerlidir. 1 hafta boyunca kullanılmayan kontorler bir haftanın sonunda silinir. Bedava kontorlerden dakikada 4 kontor duşer. Kazanılan kontorler transfer edilemez,sms gonderimlerinde kullanılmaz. Turkcell kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir. Sıkca Sorulan Sorular: İlk once kontor yukledim, daha sonra kampanyaya kaydoldum. Yine de bedava kontor kazanabilir miyim? Hayır. Bedava kontorlerinizi kazanabilmeniz icin ilk once kampanyaya kaydolmanız,başarılı kayıt olduğunuza dair gonderilen kısa mesajı aldıktan sonra tek seferde 100 veya 150 ve uzeri yukleme yapmanız gerekmektedir. Kayıt oldum, yukleme yaptım ve 4 gun sonra bir daha yukleme yaptım. İlk yuklememden kazandığım kontorlerden geriye kalan kontorlerin gecerlilik suresi ne kadar olur? Eğer ilk yuklemenizi yaptıktan sonra 1 hafta gecmemiş ise, ikinci yuklemenizde kazandığınız kontorler, ilk yukleminizden kazandığınız kontorlerden geriye kalan kontorlerin ustune eklenir ve bu kontorlerin gecerlilik suresi tekrardan 1 hafta olur. Yani ne kadar sık yuklerseniz, bir onceki yuklemenizden kazandığınız kontorlerin gecerlilik suresini uzatmış olursunuz. Hattımı bir başkasına devrettim. Bedava kontorlerim hesabımdan silinir mi? Hayır, silinmez. Hattınızı devrettiğiniz kişi eğer 1 haftalık kullanım sureniz dolmadı ise bu kontorleri kullanmaya devam eder. Cepten Vadaa ile 100 ve uzeri yuklemelerimde de bedava kontor kazanır mıyım? Eğer kampanyaya kayıtlı iseniz, Cepten Vadaa kontorleri de normal yukleme sayıldıkları icin kampanyadan faydalanabilirsiniz. Bedava kontorlerimden kac kontor kaldığını nasıl oğrenebilirim? Telefonunuzda *123*31#'yi arayarak kac kontorunuz kaldığını oğrenebilirsiniz. Turkcell'lilerle yaptığım konuşmalarda ilk olarak 50 kontor veya Bizbize Canımın Ucu'nde 25 kontor vererek aldığım 250 kontorden mi yoksa bu kampanyadan kazandığım kontorlerden mi harcarım? Bu tekliflerden kontor harcayarak yararlandığınız icin; ilk olarak 50 kontor veya Bizbize Canımın Ucu'nde 25 kontor vererek aldığınız 250 kontorden harcama yaparsınız. Kazandığım kontorlerle 50 kontor karşılığı 250 kontor veya Bizbize Canımın Ucu'nde 25 kontor vererek haftalık 1 saat satın alabilir miyim? Hayır alamazsınız. Her yukleme yaptığımda bedava kontor kazanabilmek icin tekrardan Nartopu yazıp 7474' e gondermeme gerek var mı? Hayır. 1 kere Nartopu yazıp 7474' e gondererek kampanyaya kaydolmanız yeterlidir. Kazandığım bedava kontorlerle konferans gorusmesi yapabilir miyim? Evet yapabilirsiniz. Ornek vermek gerekir ise, 3 kişiyle konferans goruşmesi başlattınız hepsiyle 1 dakika konuştunuz. Kişi başı dakikada 4 kontorden, bedava dakikalarınızdanbu goruşmeden dolayı toplam 12 kontor duşer. Bedava kontorlerlerimi hemen kullanmaya başlayabilir miyim? Kampanyaya kaydolduktan sonra yapacağınız kontor yuklemesini takiben bedava kontorlerinizi kullanmaya başlayabileceğinizi belirten bir bilgilendirme mesajı alacaksınız. Bu mesajı sms yoluyla aldıktan sonra bedava kontorlerinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Tek seferde değilde birden fazla yukleme yaparak istenen kontor yukleme şartını yerine getirdim. Bedava kontor kazanabilir miyim? Hayır. Kampanya dahilinde bedava kontor kazanabilmek icin tek seferde 100 veya 150 ve uzeri kontor yuklemelisiniz. __________________