!!! AmaN DiKkAt Kurban Siz Olabilirsiniz !!!
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- !!! AmaN DiKkAt Kurban Siz Olabilirsiniz !!!
-
11-10-2019, 22:46:48Kayıtlı ÜyeSlm Arkadaslar Ben Vodafone CepShop Sahibiyim Sizi Bi Konuda Uyarmak İstiyorum Bugunler de Gittikce Cogalan ve Artan Bir Kontur Hırsızlık Şebekesi ile İlgili Bilgilendricem Şebekedeki Bu Kişiler Onceden Belirledikleri Gsm Numaralarını Herhangi Bi yolla Kime ait Oldugunu Ogrenip Kime ait oldugunu ogrendıklerı kisileri arayaraktan bı komser mıd veya subay olarak kendilerini tanıdan ve karsıdakı kısıye hattınızın ınternet uzerınden kullanıldıgını teror orgutlerıyle ılgılı mesajlar cekıldıgını veya bı komser polıs olarakdan kotu bir tehdıd mesajı gonderdıgınızı ve hakkınızda bı ıhbar da bulunduklarını soylerek karsıdakı ınsan dan herhangı bı shop ugrayıp ve ya kontur satıs noktasına ugrayıp kendılerıne sıfre yanı kontur kart sıfresı gondermenızı ısteyerekten sızı bu olaydan kurtarmaya calıstıklarını ve sızınle her zaman ırtıbat ıcınde olmak zorunda olduklarını soylerek karsıya yuksek miktarda kontur yuklemektedırler Bu konuda kesınlıkle tavız vermeyıp eger boyle olayla hıc dıkkate almayın frmtr asıstanları veya admınlerı sızden rıcam halkımızı bıldıgıdırıp onlara yardımcı olabılmek ıcın bu konuyu buraya sabıtlemenızı rıca ediyorum __________________