OnePlus PDU ® OnePlus Almak İcin Bir Neden Daha: OnePlus 3 ve 3T'ye Android O Geliyor!
Android Telefonlar0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- OnePlus PDU ® OnePlus Almak İcin Bir Neden Daha: OnePlus 3 ve 3T'ye Android O Geliyor!
-
11-10-2019, 21:08:11Kayıtlı ÜyeCinli telefon uretici OnePlus'ın CEO'su yaptığı acıklama ile OnePlus'ın yakında eski olacak telefonları OnePlus 3 ve OnePlus 3T'ye Android 8.0 O surumu geleceği kesinlik kazanmış oldu. Cinli telefon ureticileri, her sene daha karlı projelere imza atıyorlar. Huawei ve OnePlus markaları ile dunyanın en guclu markalarına kafa tutan Cinli firmalar kullanıcılarını uzmuyor. OnePlus’ın CEO’su Pete Lau’nın bugun Twitter hesabından yaptığı acıklamaya gore OnePlus 3 ve OnePlus 3T, Android O’yu alacak. "Bircoğunuz soruyorsunuz, bu nedenle OnePlus 3 ve 3T'ye Android O'nun geleceğini soylemekten gurur duyuyorum." Twitter hesabından telefonların guncelleneceğini doğrulayan CEO, OnePlus tercih eden kullanıcıların ne kadar doğru adım attığını bir kez daha gostermiş oldu. Gecen sene duyurulan OnePlus 3 ve OnePlus 3T’nin Android’in yeni işletim sistemini desteklemeyeceği duşunuluyordu. Gecen gun OnePlus 3T’nin uretimini durdurduğunu acıklayan OnePlus, telefonların yazılım desteğinin devam ettiğini bu paylaşım sayesinde duyurmuş oldu. OnePlus, yaz aylarında cıkması beklenen OnePlus 5’in hazırlıklarını yapıyor. Qualcomm Snapdragon 835 ile cıkması beklenen telefonun kamerası, DxO ile birlikte geliştirildi. Sızıntılara gore cift arka kamera kullanılacağı soylenen telefon Android 7.0 ile gelecek ve ilerleyen donemde Android 8.0 O’ya gececek. Bazı sadık OnePlus taraftarları OnePlus 2 ve OnePlus X’in de guncelleme alacağını ummuştu, ancak ne CEO ne de şirket tarafından boyle bir acıklama gelmedi. Kaynak __________________