Kitap 2 haftada 400.000 tiraja ulaşmış.

Lutfen propaganda olarak duşunmeyelim. Bence herkese lazım bir kitap.

Dun bir gazetede "Sabah Namazına Nasıl Kalkılır?" adlı bir kitap tanıtımına rastgeldim. Sanırım kitap da 2 YTL mi ne...

Kitabı Cemil TOKPINAR adlı ilahiyatcı yazmış. Şunları dile getiriyor roportajda.
%99'u Musluman olan bir ulkenin %75 i namaz kılmıyorsa bunda bir sorun var dedim ve kitabı kaleme aldım diyor.

"Namaz kılmıyoruz fakat bu konu vicdanımıza cok buyuk yaralar veriyor. Kitabın en cok satan 3. kitap arasına girmesindeki en buyuk neden bence bu." diyor.

Adamın tespitleri cok guzel.

Henuz ben de kitabı almadım. Ancak burada sizinle paylaşmak istedim. Roportajda okurların mesajlarına da yer verilmiş. Şoyle ki;

- Kitabın henuz 10. sayfasında iken namaza başladım.
- Universitede iken 5 vakit kılıyordum. Sonra 3 yıl ara verdim. Ta ki bu kitabı okuyana kadar. Daha bir şevkle tekrar başladım.
- Kitabın yarısına gelmeden namaza başladım.
- Kitabı okurken oğlen vakti idi. Kalktım hemen oğlen namazını kıldım ve sabırsızlıkla ikindi yi beklemeye başladım.
- Kitabı 5 arkadaşıma verdim. 3 u namaza başladı. Biri alkolu de bıraktı.
- Kitabı 7 arkadaşıma verdim 3 u namaza başladı.
- Kitabı okuduktan sonra 12 yaşındaki cocuğuma da okuttum. Artık o da namaz kılıyor.

Bu roportajı okuduğumda cok heyecanlanmıştım ve bana cok yardımcı olacağını duşundum.

Belki sizler icinde ...