Oncelikle herkese selamlar saygılar ..

1 Temmuz sabahı Sabiha Gokşen havalimanında Sabah ucuşumuzla başladı herşey . Yaklaşık 1 saat 15 dakikalık bir ucuş oldu ve sonunda ada gordundu . Aslında adayı ilk başta ucaktan gorunce emın olun bu mu Mykonos diceksiniz . Cok cekici gelmeyebilir ama sadece ucaktan ucaktan indik ve evinizin salonu kadar bir vize alımı yapılan yer . ufacık yerde bir gişe ve uzun kuyruk . Orda herşey cok kolay gozukucek size emin olun . Vize işlerimden sonra Havalimanı cıkısında otelden bizi almak uzere gelen aracı gorduk . Bulgar olan adam bizi cok sıcak kanlı karsıladı . adanın dar sokaklarında ilerlerken ATV kullananlar , Motorbisiklet kullananlar oldukca fazlaydı . 10 dakikalık yolculuktan sonra Otele vardık . 2 katlı ama luks bi Oteldi . havuzda insanları gorunce tatil başladı dedik . Checkin işleminin ardından odamıza gectik . Ve 1 saat sonra ata turu atmak icin otelden cıktık bu arada otel icin 2 kişi 7 gece fiyatı 800 euro para verdik . Ama kalabalık bir grupsanız ev kiralamınızı şiddetle tavsiye ederim . Neyse konuma donuyorum . Adada her taraf rent a car , rent a bike , rent a atv gidince goruceksiniz zaten ulaşım icin herkes motor ve atv kiralıyor . Bizde oyle yaptık ATV kiraladık Gunluk 25 euro ama inanın aldıgınız icin pişman olmazsınız . cunku adada sadece 13 tane taksi var ve hepsi full ve pahalı . oyuzden oteliniz merkeze uzak olabilir . plajlar merkeze uzak . adaya inince yapacagınız ilk şey bir ATV , MOTOR veya Araba kiralamak . 26 yasından kucukseniz arac vermiyorlar bu arada . Biz Atvmizi aldık ve ada turuna başladık , ada harika manzara inanılmaz guzel geldi hava sıcak ama serin esen bir ruzgar okadar rahatlatıyor ki insanı . gunduz ada turuna devam ettik . gun agarmaya başlamastı yemek icin biyere girdik . Domuz eti her taraf o yuzden et yemenızı tavsiye etmiyorum . Biz tavuk soyledik ve lezzetliydi . Turk yemeklerini aratmıyor neredeyse . neyse yemekten sonra merkezde saat 10 bucuk 11 gibi gece Clubu olan CAVO Paradiso ve SUPER Paradise 'a otobus kalkıyor surekli . Ama Super Paradise mutlaka gidin . Cavo paradiso yu hic tavsiye etmiyorum . Biz ilk aksam Super Paradise gittik saat 12 iydi . iceri girdik 10 kişi var . şaşırdık Mykonos boyle olamaz dedik . İckilerimizi yudumlarken saatler ilerliyordu saat 2 oldugundan iceride adım dahi atıcak yer yoktu . sabahın ilk ısıklarına kadar parti suruyor ve harika oluyor . ilk gece daha dogrusu sabah otele gittigimizde saat 7 iydi uyuduk ve ben sabahları kalkamayan insan 3 saat uyudum ve uyandım kahvaltı icin merkeze indik Yumi diye biyer var . harika Crep yapıyor mutlaka tavsiye ediyorum . daha sonra Plaj partisi olan iki plajdan duyum almıstık . biri Trapicano Beach , digeri Paradise Beach ( yani cıplaklar plajı ) .. Ama paradasie beach cok uzak ve gitmenizi hic tavsiye etmem . Trapicano beach muhtesem .... Saat 4 de beach parti başlıyor ve aksam 10 a - 11 e kadar suruyor boyle parti hayatınızda gormednınız emın olun .. aksam saat 10 oluyor herkes ucmus sekilde oteline gidiyor 2-3 saat sonra gece clubune yanı adada parti olamayan 5-6 saat var sadece . gece gunduz parti başka hic biryerde goremezsiniz . aksam paradise clup icin yine cıktık ama ogrendikki bi aksam acık bi aksam kapalı o yuzden merkezde onlarca bar clup var onları tercih ettik cunku hepsi yakın ve ordan cık oraya gir hoş oluyor . Semeli , Skandinav , ı cok ama cok tavsiye ediyorum ozellikle SEMELİ harika . sabaha kadar eglence . Lafı cok uzatmıyorum tatilin tamamı boyle gecti . herseyi yazamadım ama gidecek arkadas varsa cok detaylı anlatırırım herşeyi