Kulup televizyonuna konuşan Terim, "Milli takıma giden arkadaşlarımız haricindeki arkadaşlarımızla calışmalarımız devam ediyor. İstanbulspor'la bir hazırlık macı oynayacağız. Zaten ondan sonra da yavaş yavaş diğer arkadaşlarımız hafta başı itibariyle ceşitli gunlerde bize katılacaklar. Bazıları maca bir gun veya iki gun kala anca gelebilecek. Ama calışmalarımız aralıksız suruyor. Bugun kalbimiz Millilerimizle. Milli macımız var. Bugun hepimiz onlardan iyi şeyler, iyi sonuc bekliyoruz ki her zaman iyi sonuclar alıyorlar. Dileğimiz, inşallah iyi bir netice olur. Buradan başarılar diliyorum hem hocalarımıza hem oyuncularımıza. Allah muvaffak etsin" dedi.
Barış Pınarı Harekatı'na değinen Terim, "Bu arada tabii esas guncel konumuz, Barış Pınarı Harekatımız. Ulkemiz adına cok iyi gecmesini diliyorum. Butun askerlerimizin, Mehmetciklerimizin, guvenlik guclerimizin sağ salim eve donmesi en buyuk temennimiz. Ulkemiz her zaman tarih boyunca bunlarla uğraştı ama dimdik ayaktayız. Allah nasip ederse de var olmaya ve dimdik ayakta olmaya devam edeceğiz. Hayırlısıyla, bu harekatın istediğimiz bicimde bitmesini temenni ediyorum. En buyuk dileğim o” şeklinde konuştu.
Fatih Terim: "Ulkemiz tarih boyunca bunlarla uğraştı ama dimdik ayakta"
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Fatih Terim: "Ulkemiz tarih boyunca bunlarla uğraştı ama dimdik ayakta"