Oppo, merakla beklenen telefonu icin bilgiler yayınlamaya devam ediyor. Son olarak Oppo Reno tanıtım tarihi belli oldu. Oppo Reno hakkındaki tum bilgilere gelin birlikte goz atalım. Oppo Reno tanıtım tarihi belli oldu! 5G surprizi! Oppo’nun ilk 5G akıllı telefonu olacak Oppo Reno, İsvicre’nin Zurih kentinde tanıtıldıktan sonra kısa zaman icerisinde Avrupa’da satışa cıkacak. Tanıtım tarihinin 24 Nisan olması bekleniyor. Telefonun dunya capında gercekleşecek ilk lansman tarihi ise 10 Nisan olarak belirlenmiş. Yayınlanan raporlarda telefonun detayları hakkında cok fazla bilgi verilmese de telefonla ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Sızıntılara gore Oppo Reno, 10x hibrit zoom‘a sahip bir kamera ile gelecek. Centiksiz tam ekran tasarımı olacak cihazda iki arka kamera olacak. Ayrıca, soz konusu cihaz iki işlemci seceneği ile gelecek. Bunlardan biri Snapdragon 755 yongasını kullanacak. Diğer model ise Snapdragon 855 ile gelecek. Ust seviye işlemciye sahip olacak modelde 5G ozelliği de bulunacak. Bu ozellik ile telefon, Oppo icin bir ilk olacak. Soz konusu telefonun ulkemize resmi olarak gelip gelmeyeceği, gelmesi halinde satış fiyatının ne olacağı ise henuz belli değil.
Shiftdelete