Webtekno
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- OnePlus OnePlus 7'ye Ait 5 Saniyelik Tanıtım Videosu Yayımlandı
-
11-10-2019, 19:45:43Kayıtlı ÜyeOnePlus'ın beklenen yeni amiral gemisinde ait yepyeni bir video ortaya cıktı. 2013 yılından beri akıllı telefon sektorunde varlığını surduren; Lamborghini ve Ferrari gibi unlu otomobil firmalarıyla ortaklıklar yaparak ozel tasarımlı telefonlarını piyasaya suren Cinli teknoloji devi OnePlus'ın sıradaki amiral gemisi OnePlus 7'ye ait tanıtım videosu, şirketin CEO'su tarafından paylaşıldı. Akıllı telefon ureticisi şirketin CEO'su Pete Lau, resmi Twitter hesabı uzerinden paylaştığı 5 saniyelik bir videonun yer aldığı gonderide: "OnePlus'ın 'Hızlı ve Puruzsuz' temasında yeni bir cağ başlatacak olan urununu sizlere tanıtmaktan gurur duyarım. Ozellikle puruzsuz konusu. Cihazı puruzsuz yani yumuşak yapmak hızlı yapmaktan cok daha zor. Bu, donanım ve yazılımla mucadele demek" ifadelerini kullandı. Videoda her ne kadar 'Hızlı ve Puruzsuz' yazsa da (Buradaki puruzsuz, arayuz gecişlerinin yumuşaklığını ifade ediyor.) bunun neredeyse her akıllı telefon tanıtılmadan once soylenen bir kalıp olduğunu biliyoruz. OxygenOS ile hÂlihazırda puruzsuz bir kullanım deneyimi sunan OnePlus'ın bu deneyimi, yeni amiral gemisi OnePlus 7 ile de surdurmesi bekleniyor.