Shiftdelete
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- OnePlus OnePlus 7 tanıtım tarihi acıklandı!
-
11-10-2019, 19:44:22Kayıtlı ÜyeAkıllı telefon sektorunde amiral gemisi katili olarak tanınan OnePlus’ın uc yeni telefon ile kullanıcıların karşısına cıkacağını daha once duyurmuştuk. Bunlar OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro’nun yanı sıra ek olarak 5G desteğine sahip olacak. Her uc cihaz Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemcisinden guc alacak. Buna ek olarak OnePlus 7 Pro modelinde 90 Hz yenileme hızına sahip bir ekran, acılabilir on kamera ve uclu arka kamera kurulumu bulunacak. OnePlus 7 tanıtım tarihi belli oldu! OnePlus 7’de ise cift arka kamera yer alacak. OnePlus CEO’su Pete Lau, Twitter hesabında yaptığı paylaşım ile yeni telefonların 23 Nisan tarihinde tanıtılacağını duyurdu. Daha doğrusu akıllı telefonlar hakkında bir acıklama yapmadı. Ancak, OnePlus’ın bir sonraki lansmanının 23 Nisan tarihinde olduğunu belirtmesi yeterli oldu. Standart surumunun yani OnePlus 7’nin tasarımı gectiğimiz yıl tanıtımı gercekleştirilen OnePlus 6T ile oldukca benzer. OnePlus 7 Pro surumu ile kavisli kenarlara ve centiksiz bir ekrana ev sahipliği yapacak. Buna ek olarak 4000 mAh’lık bir bataryadan beslenecek olan Pro surumu, stereo hoparlorleri bunyesinde barındıracak.