OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro'nun tanıtılmasına saatler kala cihazın tanıtım videoları, fiyatlarıyla birlikte ortaya cıktı. Cinli akıllı telefon uretici OnePlus, fiyatına gore muhteşem ozellikler sunan akıllı telefonlarıyla son birkac yılda kendine hatırı sayılır bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmış durumda. Şirket, yeni amiral gemisi OnePlus 7 ve premium modeli OnePlus 7 Pro’nun duyurusunu bugun duzenleyeceği lansman etkinliğinde gercekleştirecek. Şu ana kadar ortaya cıkan sızıntılar sayesinde OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro hakkındaki neredeyse tum bilgileri oğrendik. Buna gore cihaz, tamamen cercevesiz ekranlı bir tasarıma, acılır kapanır on kameraya ve uclu arka kameraya sahip olacak. Tasarım hakkındaki daha fazla detay icin OnePlus’ın lansmanda gostermesi beklenen aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Reddit’te sızdırılan yukarıdaki video, OnePlus 7 Pro’nun tasarımına net bir bakış sağlıyor fakat hepsi bu kadar değil. T-Mobile’ın OnePlus 7 icin kullanacağı tanıtım videosu da sızdırılmış durumda. Aşağıdaki bağlantıdan OnePlus 7 Pro’nun one cıkan ozelliklerinin de gosterildiği T-Mobile tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Dahası var. Ishan Agarwal, OnePlus’ın yeni amiral gemileri icin belirlediği fiyat etiketlerini de ortaya cıkardı. Bazı bolgelerde satışa sunulacak 5G destekli modelin fiyatı gorunmuyor ancak standart ve premium modelin fiyatlarını gormek mumkun. Bu fiyatlara gore OnePlus, baz modelde fiyat artırımı yapmasa da premium modelde Apple ve Samsung’a yaklaşmış oluyor. Webtekno