OnePlus OnePlus 7T Pro tanıtım tarihi ortaya cıktı
Android Telefonlar0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- OnePlus OnePlus 7T Pro tanıtım tarihi ortaya cıktı
-
11-10-2019, 19:10:48Kayıtlı ÜyeUst seviyeyi uygun fiyata sunmaya calışan OnePlus yeni bir modelle karşımıza cıkmaya hazırlanıyor. Bakalım OnePlus 7T Pro tanıtım tarihi ne zaman? İşte OnePlus 7T Pro tanıtım tarihi! OnePlus 7 ailesiyle beğeni kazanan marka yeni modellerini geliştirmeye devam ediyor. Her yıl olduğu gibi yılın ikinci yarısında “T” modelleriyle karşımıza cıkan markanın OnePlus 7T Pro tanıtım tarihi gun yuzune cıktı. Gectiğimiz gunlerde sızdırılan modele ait ilk goruntulerde, tasarım noktasında bir farklılığın beklenmediği gorulurken; centiksiz tam ekran, acılıp kapanabilen on kamera ve uclu arka kamera sistemi dikkat cekmişti. Daha gelişmiş donanım ozellikleriyle gelecek olan OnePlus 7T serisinin tanıtım tarihi icinse 15 Ekim tarihi işaret edildi. Henuz resmi olarak acıklanmayan tanıtım tarihi, genellikle Samsung sızıntılarıyla bilinen Max J. tarafından ortaya atıldı. Snapdragon 855 Plus işlemcisiyle gelmesi beklenen akıllı telefonun 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama hafıza sunması bekleniyor. Ayrıca 12 GB RAM ve 256 GB versiyonlarında yer alması muhtemel. 6.7 inc buyukluğunde AMOLED ekrana sahip olacak olan modelde 4000 mAh batarya konumlandırılacak. İnternethaber __________________