Webtekno
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Huawei
- Huawei Katlanabilir Telefon Projesini İptal Etmiş
-
11-10-2019, 18:48:46Kayıtlı ÜyeCinli şirketin CEO'su yaptığı acıklamada katlanabilir akıllı telefon projelerini kotu ve başarısız olduğu icin iptal ettiklerini duyurdu. Son yıllarda yaptığı ataklarla akıllı telefon sektorune hızlı bir giriş yapan ve kendisine sektorde sağlam bir yer edinen Huawei; gerek yenilikci tasarımlarıyla gerekse kamera konusunda Leica ile yaptığı iş birliğiyle dikkat cekiyor. Katlanabilir akıllı telefonunu gectiğimiz gunlerde duyuran Cinli şirketin CEO'sundan, tanıtım oncesine dair bir acıklama geldi. ~Huawei'nin yeni katlanabilir akıllı telefonu Mate X. Şirketin CEO'su Richard Yu bugun yaptığı acıklamada Huawei'nin; Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold gibi bir cihazın calışır prototipini yaptığını ancak bu prototipin tasarımının gercek anlamda başarısız olduğunu ve bu sebeple katlanabilir akıllı telefon projesini iptal ettiğini soyledi. Richard Yu yaptığı acıklamada Galaxy Fold icin: "Onde ve arkada ayrı ayrı toplamda 2 ekran bulunmasının cihazı fazlasıyla ağır yaptığını duşunuyorum." dedi. ~Huawei'nin yeni katlanabilir akıllı telefonu Mate X. "Eş zamanlı olarak 3 adet katlanabilir akıllı cihaz projesini aynı anda yurutuyorduk. Katlanabilir ekran ve cihaz icin birden cok cozumumuz vardı. Galaxy Fold'dan bile daha iyi bir şeye sahiptik ancak bu projelerin gidişatlarının kotu olması sebebiyle hepsi benim tarafımdan iptal edildi." diyen Huawei CEO'su Richard Yu, Huawei'nin yeni katlanabilir akıllı telefonu Mate X'e fazlasıyla guvendiğini belirtiyor.