Yeni Huawei P30 tanıtım gorselleri yayınlandı!
Huawei0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Huawei
- Yeni Huawei P30 tanıtım gorselleri yayınlandı!
-
11-10-2019, 18:47:28Kayıtlı ÜyeHuawei’nin merakla beklenen P30 serisi ozellikle kamerasıyla dikkat cekiyor. Huawei’de heyecanı daha da arttırmak adına kamerayı on plana cıkartan yeni P30 tanıtım gorselleri yayınladı. Huawei P30 tanıtım gorselleri, yuksek yakınlaştırma kalitesini vurguluyor Huawei’nin yakında tanıtacağı yeni ust seviye modelleri P30 serisi icin heyecan dorukta. Tasarımı ve ozellikleriyle buyuk merak uyandıran Huawei P30 serisi ozellikle kamera konusunda buyuk bir yenilik sunacak. Gectiğimiz gunlerde bir ust seviye Huawei yetkilisinin de onayladığı uzere, yuksek yakınlaştırma kabiliyetine sahip olacak olan P30 Pro, yayınlanan yeni tanıtım gorsellerinde de bu ozelliğiyle on plana cıkartılıyor. İlk defa Oppo tarafından duyduğumuz ancak henuz son kullanıcıya ulaştırılmayan periskop kamera sistemi sayesinde kayıpsız bir şekilde yakınlaştırma yapabilen akıllı telefon gorunen o ki P30 Pro olacak. Kirin 980 işlemciden gucunu alacak olan Huawei P30 Pro, 6.5 inc buyukluğunde bir ekranla gelecek. 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafızası bulunması beklenen modelde ozel bir kamera sistemi kullanılacak. İnternethaber __________________