Huawei’nin katlanabilir telefonun tasarımı ve tanıtım tarihi sonunda belli oldu. Peki, Huawei katlanabilir telefon ne zaman tanıtılacak? Tasarımı nasıl olacak? Gelin, bu detaylara yakından goz atalım. Huawei katlanabilir telefon boyle gorunecek! Hatırlarsanız, Huawei’nin CEO’su Richard Yu yapmış olduğu acıklama ile birlikte 2019 yılında ABD pazarı olmasa bile dunyada bir numara olacaklarını belirtmişti. Bunun haricinde acıklamalarında bircok kez katlanabilir telefon modeli hakkında onemli ipucları veren Richard Yu, 2019 yılında bizleri buyuk bir değişimin beklediğini vurgulamıştı. Bugun ise, soz konusu Huawei katlanabilir telefon tasarımı LetsGoDigital tarafından sızdırıldı. Huawei’ye yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda Huawei’nin yeni akıllı telefon modeline ait olan bir takım taslak gorselleri hazırlayan LetsGoDigital, Huawei’nin yeni telefonunun nasıl bir tasarıma sahip olacağını gozler onune serdi. Paylaşılan gorselden de gorebileceğiniz uzere, soz konusu katlanabilen telefonun daha onceden yapılan sızıntıların aksine oldukca zarif ve şık gorunduğunu de ozellikle belirtelim. Şimdilik soz konusu telefonun teknik ozellikleri hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Ancak, Huawei tarafından bugun katlanabilen telefonun tanıtım tarihi de acıklandı. Huawei katlanabilir telefon tanıtım tarihi acıklandı! Resmi Twitter hesabı uzerinden yapmış olduğu acıklama ile birlikte, MWC 2019 sırasında gercekleştireceği etkinliğin tarihi ve saatini acıklayan Huawei, bu paylaşımında da katlanabilen telefon modeline de ozellikle işaret ettiğini gormekteyiz. am net bir şekilde gorunmese de, soz konusu bu posterde V şeklinde katlanmış olan bir cihaz bizleri karşılıyor. Henuz, Huawei cephesinden katlanabilen telefon hakkında resmi bir acıklama yapılmamış olsa da, şirketin 24 Ocak Pazar gunu 5G destekli katlanabilen telefonunu lanse etmesi bekleniyor. İnternethaber __________________