Huawei P30 tanıtım tarihi resmen acıklandı!
Huawei0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Huawei
- Huawei P30 tanıtım tarihi resmen acıklandı!
-
11-10-2019, 18:34:08Kayıtlı ÜyeUzunca bir suredir sızıntılara konu olan Huawei P30 tanıtım tarihi sonunda resmi olarak acıklandı. İşte, Huawei P30 serisinin tanıtılacağı tarih! Huawei P30 tanıtım tarihi resmen acıklandı! Hatırlarsanız, daha onceden paylaşmış olduğumuz haber ile birlikte siz değerli okurlarımıza P30 serisinin, Mart ayının sonuna doğru Paris’te lanse edileceğini belirmiştik. Bugun ise, soz konusu durum hakkında Huawei cephesinde resmi acıklama geldi. Huawei Mobile’ın resmi Twitter hesabı uzerinden yapılan duyuruyla P30 serisinin 26 Mart 2019‘da Paris‘te tanıtılacağı resmiyet kazandı. Yukarıdaki tanıtım videosunda da gorebileceğiniz uzere, P30 modellerinin gelişmiş yakınlaştırma ozelliklerine bir takım atıflarda bulunuyor. Bildiğiniz uzere Huawei P20 Pro‘de 5x hibrid zoom teknolojisine yer verilmişti. Şirkete yakın kaynaklarda soz konusu P30 modellerinin kamerasının serinin onceki modellerine kıyasla daha gelişmiş ozellikler ile karşımıza cıkacağı belirtiliyor Bununla beraber son paylaşılan raporlarda, P30 Pro‘nun ToF 3D sensoru ile beraber geleceği de ile surulmuştu. Paylaşılan rapora gore Huawei P30 kamerası, soz konusu kamera sensoru ile beraber 3 boyutlu olarak cekim yapmamıza olanak sağlayacak. ToF 3D adı verilen sensor sayesinde 3 boyutlu nesneleri detaylı bir şekilde tarayacak olan P30 Pro, bu teknolojiyle beraber kullanıcıların fotoğraflarına daha fazla derinlik katmasına da imkan tanıyacak. Sızdırılan Huawei P30 Pro ozellikleri Ekran: 6.5 inc, 2340 x 1080 OLED ekran İşlemci: Kirin 980 RAM: 12 GB RAM Depolama: 128 GB depolama alanı Arka dortlu kamera: 40 MP + 20 MP + 13 MP (tahmin edilen) On Kamera: 24 Megapiksel on kamera Batarya: 22.5W Hızlı şarj destekli 4300 mAh Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 5, NFC, USB Type-C İşletim Sistemi: EMUI 9.0.1 tabanlı Android 9.0 Pie İnternethaber __________________