Huawei kullanıcıları tarafından merakla beklenen EMUI 10 guncellemesi hakkında bazı iyi haberlerimiz var. Huawei EMUI 10 tanıtım tarihi şirket tarafından acıklandı. Huawei EMUI 10 tanıtım tarihi belli oldu! Huawei’nin 9 Ağustos – 11 Ağustos tarihleri arasında duzenleyeceği Huawei Geliştirici Konferansı’nda pek cok yenilik duyurulacak. Şirketin yayın planına bakıldığında yeni EMUI surumu ile ilgili bir lansmanın da gercekleştirileceği gozukuyor. Bu guncellemeyi alan akıllı telefonlar, yeni arayuz ile bazı yeni işlevlere sahip olacaklar. Android Q tabanlı EMUI 10 şu an cok kısıtlı da olsa beta kullanımına sahip. 9 Ağustos tarihinde yapılacak olan resmi duyuru ile birlikte yazılımın, kararlı bir şekilde dağıtımına yavaş yavaş başlanacağı duşunuluyor. Bununla birlikte bu etkinlik hakkında merak edilen detaylardan birisi de, Huawei’nin kendi işletim sistemini duyurup duyurmayacağı noktasında. Huawei EMUI 10 alacak modeller Huawei şu an icin en az on yedi cihazın guncelleme almasına kesin olarak baktıklarını belirtti. Bu modellerin haricinde, başka modellerin de guncelleme alması oldukca muhtemel. Huawei tarafından guncelleme almasına kesin gozuyle bakılan modellere goz atalım : Huawei P30 Lite / P30 / P30 Pro Huawei Mate 20 Lite / Mate 20 / Mate 20 Pro / Porsche Design Mate 20 RS Huawei P Smart 2019 / P Smart+ 2019 / P Smart Z Huawei Mate 20 X / Mate 20 X 5G Huawei P20 / P20 Pro Huawei Mate 10 / Mate 10 Pro / Porsche Design Mate 10 shiftdelete
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Huawei
- Huawei EMUI 10 tanıtım tarihi acıklandı!