Xiaomi Mi Mix 2S' in yeni tanıtım goruntuleri yayınlandı. Goruntu, telefonun cercevesiz, on tarafın neredeyse yuzde yuz ekran olduğunu işaret ediyor! Xiaomi firmasının Mi Mix 2S modeline ait yeni yayınlanan tanıtım goruntuleri, neredeyse cercevesiz, %100 ekran-kasa oranına sahip bir telefonu işaret ediyor. Aslında, onceki goruntulerden farklı olarak, bu goruntulerde on kamerayı goremiyoruz; bu da fotoğrafın gercekliğini duşunduruyor doğrusu. Bu goruntuler, şimdiye kadarki en yuksek ekran-kasa oranı ile uzun suredir beklenen Full-Screen 3.0 teknolojisini gosteriyor olabilir. Sızdırılmış şema ve birkac fotoğrafta, selfie kamera icin sağ ust koşede kucuk bir centik işaret edilse de, tanıtım olduğu iddia edilen goruntuleri hicbir centik icermiyor. Tanıtım gorselinde, Xiaomi Mi Mix 2S'in arka tarafını da gormekteyiz. Cam veya seramik izlenimi veriyor ve goruntude ahizenin beyaz rengi tamamen seramik bir tasarımı işaret ediyor. Arka kapakta, dikey şekilde konumlandırılmış cift kamera, cift LED flaş ve kameranın alt tarafında bir parmak izi okuyucu bulunuyor. Yakın zamandaki soylentiler, amiral gemisinin Vivo X20 Plus UD gibi ekranın altına konumlandırılacak bir parmak izi okuyucuyla geleceğini one surdu ancak bu sızıntıya gore bu durum boyle olmayacak. Xiaomi Mi Mix 2S'in, Samsung Galaxy S9'da bulunan, 2.9 GHz'lik frekansta calışan sekiz cekirdekli Snapdragon 845 yongasetiyle birlikte cıkacağı doğrulandı. Qualcomm'un şu an icin en guclu işlemcisi ve bazı soylentilere gore de, cihaz, bu işlemcinin ozel bir versiyonuyla cıkacak. Fakat bu husus, henuz doğrulanmadı. Cihazın resmi tanıtımı 27 Mart'ta olacak. Fiyatlandırması ve kullanılabilirliği hakkında hÂl detay yok. Bilgiler geldikce sizinle paylaşacağız. Peki siz Mi Mix 2S hakkında ne duşunuyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın. KAYNAK
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Xiaomi
- Xiaomi'den Neredeyse Yuzde Yuz Ekranlı Telefon! PDU ®