Merhaba Arkadaslar
Foruma size yazmak istedim aynı duruma dusmeyin diye.Kurban Bayramında Ekim 2013 Doğu Amerika turuna yazıldım tatilsepeti uzerinden onlarda kappa tur ile calısıyorlarmıs.Seyahate baslayacagım son gun elime bir zarf verdiler icini actım sadece ucus saatlerini ve otel bilgilerini gosteren bir kagıt .Tatil bitti donduk,butun ekstralar tatil boyunca verilen kağıttan farklı uygulandı.Asıl onemli olan dondukten sonra newyork istanbul gidiş donus olan 10000 milimi işleyememiş olmam.CUNKU KAPPA TUR BANA HEDİYE BİLETİ NORMAL BİLET DİYE SATMIS.BUNU MİL İŞLEMEK İCİN THY Yİ ARADIGIMDA OGRENDİM OYUZDEN TATİL ZARFININ İCİNEDE BİLET DOKUMUNU KOYMAMISLAR.AYNI PARAYI VEREN VE AYNI TURA YAZILAN ARKADASLARIM MİLLERİNİ KAZANDILAR.KAPPA VE TATİL SEPETİNİ ARADIGIMD AYAPTIKLARI ACIKLAMA PAKETTURDA BAZI KİŞİLER BOYLE DURUMLAR OLUR OLDU.TAM BİR ALDATMACA ....ASLA KAPPA TUR VE TTAİLSEPETİNE BİRDAHA BİRSEY SATIN ALMAM.
İŞİN İLGİNCİ BU KADAR SİNİRLİSİNİZ VE SATIS DANISMANI DISINDA ASLA BİR YETKİLİYE BİR MUDURE ULASAMIYOR OLAMNIZ.UMURLARINDA DEĞİLSİNİZ O SATICAGINI SATTI PARASINI ALDI.BİRDE BEN BASINDA SORACAKMISIM MİL İŞLENEN BİLETMİ DEĞİLMİ DİYE.7000 TL PARA VERDİM VE HAKKIM OLAN MİLİ KAZANAMADIM İLGİSİZLİKTE CABASI...HARAM OLSUN DİYORUM.
HERSEYİ SON DAKKADA ELİNİZE TUTUSTURUYORLAR İTİRAZ ETMEYİN DİYE.