Xiaomi buyuk ses getirecek yeni phablet modeli Xiaomi Mi Max icin tanıtım tarihini acıkladı. İşte 6.4 inclik Xiaomi Mi Max tanıtım tarihi ve teknik ozellikleri. Bir suredir kendinden bahsettiren Xiaomi Mi Max modelinin tanıtım tarihi ortaya cıktı. 6.4 inclik Xiaomi Mi Max icin Weibo uzerinden bir gorsel paylaşan Cin’li firma, modelinin ismini de doğrulamış oldu. Xiaomi Mi Max ne zaman tanıtılacak? Bir suredir hakkında ceşitli sızıntıların geldiği Xioami Mi Max modeli icin firma resmi Weibo hesapları uzerinden paylaştıkları gorsel ile tanıtım tarihini resmen duyurdular. 10 Mayıs 2016 tarihini işaret eden gorselde Max yazısı goze carpıyor. Gectiğimiz gunlerde ortaya cıkan GFXBench testinde model hakkındaki tum bilinmeyenlerin ortaya cıktığı Xiaomi Mi Max, son zamanlarda tanıtılan en buyuk ekranlı telefon olmaya aday. 6.4 inc buyukluğunde Full HD ekranla gelecek olan Xiaomi Mi Max, Snapdragon 650 işlemci kullanacak. 16 Megapiksel cozunurluğunde ana kameranın yer aldığı modelde ayrıca 5 Megapiksel on kamera kullanılacak. 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama kapasitenin yer alacağı Xiaomi Mi Max, Andorid 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile calışacak. KAYNAK __________________