LG'nin 2015 yılı amiral gemisi G4, İstanbul başta olmak uzere 6 kentte duzenlenen etkinliklerle tanıtıldı. Biz de LG G4'u inceledik. AnTuTu skorlarıyla LG G4 incelememiz karşınızda. 2015 yılının merakla beklenen ust seviye akıllı telefonu LG G4, New York, Londra, Paris, Seul ve Singapur ile paralel olarak İstanbul'da da tanıtıldı. Saat farkından dolayı Turkiye'ye gore evvelsi akşam Seul tanıtımından LG G4 ile ilgili detaylı bilgiler gelmiş, biz de ShiftDelete.Net sitesinden yayınlamıştık. O iceriklere de aşağıdan ulaşabilirsiniz. Teknik verilerden ziyade kullanıcı deneyime odaklanan telefon LG G4 Henuz detaylı video inceleme yapmadığımız icin iddialı laflar kullanmaktan cekinsek de, mevcut amiral gemilerine gore batarya konusunda avantajlı olan LG G4, telefon ince olup daha az batarya ile geleceğine, ergonomik bir tasarımla daha yuksek bir batarya gucu hedeflenmiş durumda. Hafif bir ic bukey tasarıma sahip olan LG G4, arkadaki oval tasarımla beraber tek elle oldukca rahat bir şekilde kullanılabiliyor.
Arka tarafında deri kaplamayla gelen LG G4, tamamen gercek deriden imal edilmiş. Elinizle tuttuğunuzda başarılı bir his uyandırıyor.
DSLR ayarları LG G4'te İddialı f 1.8 diyafram aralığına sahip 16 Megapiksel ana kamera ve 8 Megapiksel on kamerayla rakamsal ve teknik detaylar acısından başarılı olan LG G4, OIS 2.0 ve yeni renk algılama sensoruyle beraber kamera deneyimini geliştiriyor.
LG G4 ile cektiğimiz kare (Fotoğrafı buyutmek icin uzerine tıklayınız) Galaxy Note 4 ile cektiğimiz kare (Fotoğrafı buyutmek icin uzerine tıklayınız)
Yeni hazırlanan yazılımla beraber DSLR'larda gorduğumuz manuel kamera ayarları LG G4'te karşımıza cıkıyor. Yeterli ışık altında elimizdeki Note 4 ile LG G4'un fotoğraflarını gorebilirsiniz. Yeterli ışıkta pek fark gorulmuyorken, LG G4'un ters ışık ve loş ışık performansını oldukca merak ediyoruz. Snapdragon 808 pek ısınmıyor Isınma sorunlarıyla unlenen Snapdragon 810 yerine Snapdragon 808'e yer veren LG, on inceleme videomuzdaki AnTuTu testinde de gorebileceğiniz gibi, Snapdragon 810'dan cok geride bir performans sunmuyor. 2K cozunurluk altında, detaylı grafik gucunde nasıl bir performans sergileyeceğini ise merakla bekliyoruz. Snapdragon 808'in esas avantajı daha az ısınması ve guc tuketmesi tarafında gizli. Quantum IPS 5.5 inc ekran Quantum IPS, gercekten IPS ekran deneyimini ciddi anlamda ileri seviyeye taşımış. AMOLED ekranlarla IPS ve LCD ekranlar arasındaki en buyuk fark olan başarılı siyah performansı, Quantum IPS ile karşımıza cıkıyor. Kontrast değerleri Quantum IPS ile oldukca yukarı seviyeye taşınıyor.
shiftdelete