Evet arkadaşlar HTC one'ı alalı 4 gun kadar oldu.Telefonu zaten ilk gorduğum an cok tutmuştum ancak teelfon elime gectiği zaman asıl değerini anladım. Oncelikli olarak telefon gorunuş olarak piyasadaki pek cok telefondan cok daha şık .Piyasadaki eleştirilere bakıcak olursak geri tuşunun ve acma kapama duğmesinin sol tarafta olması dezavantaj gibi gosterilsede yıllardır samsung kullanan birisi olarak hic bir sorun yaşamadan elim bu tuşa alıştı. Telefonun dış kaplamasının full aluminyum kaplama olmasıda telefonun ısınmasına yol acabiliyor ve dışarıya fazla yansıtıyor gibi gozuktu bana. Tartışmasız ki telefonun en beğendiğim yonu BeatsAudio ses sistemi olması.Yalnız burada acıklanması gereken nokta şudur.Telefon aşırı yuksek seste muzik calmıyor.Piyasadaki en az diğer telefonlar kadar ses cıkarabiliyor ancak HTC One'ı diğer telefonlardan ayıran asıl ozellik ses netliği ve kalitesidir.Telefondan mukemmel kalitede bir ses cıkıyor. Teelfon hakkında yapılan eleştirilerden biride pili ve sarj sorunu olduğuydu.Oncelikle pilinin cok yeterli olduğunu soyleyebilirim.Full oyun oynayarak gecirdiğim bir gunde yaklaşık 7-8 saat kadar pili gitti.Ancak pilinin sarj olma suresinde gercekten bir sıkıntı var gibi gozukuyor.Diğer telefonlara karşılık yavaş dolmasına rağmen diğer telefonlardan daha uzun bir pil omrune sahip.Kısaca diğer telefonlarla kıyaslarsak bence pil konusunda da bir adım one cıkıyor telefon.Tek dezavantajı pilin cıkarılmıyor olması gozuksede pil omrune bakılırsa pek sorun olmayacak gibi gozukuyor. Bunun dışında telefonun kamerasıda cekim aşamasında diğer telefonlara gore kotu gibi gozuksede cekim yapılıp resimler karşılaştırıldığında hTC One'ın goruntu kalitesi ve netlikte cok daha onde olduğunu soyleyebilirim. HTC Zoe ozelliği , ozellikle kamerayla cok icli dışlı olanlar acısından ve Blinkfeed ozelliğide telefon uzerinden sosyal ağlar ve internet ile haşır neşir olan kişilere yonelik cok guzel ozellikler. Telefonu kullandığım 4-5 gunluk sure icerisinde herhangi bir kasma donma vs sorunla karşılaşmadım. Tum bu yazdıklarım dışında kafanızda HTC one hakkında sormak istedikleriniz varsa edindiğim tecrubelere dayanarak cevap vermeye calışacağım __________________