HTC HTC Butterfly
Android Telefonlar0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- HTC HTC Butterfly
-
11-10-2019, 16:41:46Kayıtlı ÜyeArkadaşlar nisan ayından beri Butterfly kullanıyorum. Cok sorun yaşadım bu urunde. Bundan once One S modelini 1 sene kadar kullandım defalarca duşurmeme rağmen ekranda ve kasasında bir cizik bir ezilme bile olmadı. Ama butterfly Nisan ayından beri elimde paramparca olacak hale geldi. Kasasında cok fazla ezilmeler var, mesela One S de hic bir cizik bile yoktu. Ve Butterfly suya dayanıklı bir model. Su gecirmeme garantisi yok ama bircok incelemede dayanıklık olduğundan bahsedılıyor. Yazın ağustos ayında cihaz elimde suya duştu. Hemen aldım kuruladım ama hoperlor sesi cok aza duştu. Kulaklık girişi tamamen bozuldu. Ses acma-kısma yeri de bozuldu. Ve birde şarj girişi icin bir kapak kullanılmıs. Ufak bir silikon ile telefona bağlı olan acılıp kapanabilen bir kapak. Zaman ac kapa bu kapak da koptu. Ve yanlardaki kırmızı şeritler de her iki taraf da kavladı. Sanki bir etiket gibi yapıştırmışlar. Daha sonra bunu garantiye verdim ben 2 hafta sonra geldi . Tum sorunları soylemiştim... = Garanti cok guzel bir onarım yaptı. 1. Kulaklık girişi tamamen parca değişimi yapılmış ve eski ses kalitesi gelmiş 2. Arka hoperlor yapılmış. Ve talep etmediğim halde arka kasa yani plastik olan kısım arka kapak da denebiliyor tamamen 0 urun takılmış parca değişimi yapılmış. Ve arka kapağa bağlı olan Şarj Kapağı - Yan kırmızı şeritler de gelmiş oldu. Gercekten garanti beni bu servis ile hayran bıraktı kendine. # Ama şimdi asıl sorun telefonu 1 ay once elimden sert zemine duşurdum. Ekrana bir zarar gelmedi diye duşunuyorum. Ama arka kasa ile ekranı ayıran yani o ikisinin birleştiği cizgide ayrılma oldu. Her tarafında bir kısmını elimle bastırarak takmayı becerdim ama bazı yerleri halen acık halde. Ustelik bu cihaz makine ile acılabilen bir cihaz yani. Samsunglar gibi felan arka kapak acılmıyor o sekilde. Ve buyuk bir sorun oldu benim icin bu. Bu hadiseden 2 hafta sonra telefonu kullandım cebime koydum pantolonun cebine yaklaşık 1 saat sonra cıkardım ki telefonun erkanı kucuk bir noktadan boyle her yerine doğru catlamış ve parcalanmış. Yani elime cam parcaları battığı da oldu. Hani olur ya havai fişiklerin havaya giderken aldığı istikamet aynı o şekilde yayılmış kırıklar. Ama cebimdeyken telefon hıc bır darbe almadı. Ve cihazda aşırı bir yavaşlama gozlemliyorum artık . Garanti ekranı onarır mı ? __________________