HTC İşte HTC One A9 Tanıtım Tarihi
Android Telefonlar0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- HTC İşte HTC One A9 Tanıtım Tarihi
-
11-10-2019, 16:36:08Kayıtlı ÜyeHTC'nin kurtarıcısı olacak One A9 modeli bir suredir sızıntılarla gundemimizde. Şimdi ise telefonun ne zaman tanıtılacağı ortaya cıktı. İşte One A9 tanıtım tarihi... Tayvanlı akıllı telefon ureticisi HTC, One M9 ile yaşadığı duşuşu durdurmak icin elinden geleni yapmaya devam ediyor. Bir suredir gundemimizde olan Aero kod adlı One A9, yakında resmen tanıtılacak. HTC One A9 icin geri sayım başladı! Berlin'de duzenlenen IFA 2015 kapsamında tanıtılması beklenilen HTC One A9, Weibo'da ortaya cıkan bir gorsel ile beklentileri boşa cıkarttı. 6 Eylul tarihini vurgulayan gorsel, lansmanın ise Cin'de yapılacağını işaret ediyor. Duzenlenecek olan etkinlikte henuz ne tanıtılacağı bilinmese de kullanılan "Super Yakışıklı" deyimi HTC One A9 modelini işaret ediyor. HTC One A9 Teknik Ozellikleri HTC One A9 modelinde yer alması beklenilen işlemci ise MediaTek'in 10 cekirdekli işlemcisi Helio X20. Mali-T880 grafik birimini beraberinde getiren bu işlemciye 3 GB RAM eşlik edecek. 5.5 inc buyukluğunde ve Full HD cozunurluğunde 2.5D ekran ile gelmesi beklenilen HTC One A9, iPhone 6 ile benzerliğiyle cok konuşulmuştu. 500 dolar civarında bir fiyatlandırmaya sahip olacağı iddia edilen modelin ilk olarak Cin'de sonra ise ABD pazarında satışa cıkacağı soyleniyor.shiftdelete __________________