HTC HTC One M8s deneyimim
Android Telefonlar0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- HTC HTC One M8s deneyimim
-
11-10-2019, 16:33:31Kayıtlı ÜyeUzun uzun paragraflar yazıp sizleri sıkmadan kısaca deneyimlerimden bahsetmek istiyorum. Telefonun tasarımı M8 ile aynı. Bataryası biraz daha iyi olduğu icin, biraz daha kalın(Gozle fark edilmeyecek kadar). Kamerası M8 den farklı olarak 4 ultrapixel değil 13 magepixel. İsterseniz 13 megapixel normal kamera olarak kullanabilirsiniz, dilerseniz Duo Kamerayı acarak cektiğiniz fotoğraflar uzerinde daha fazla değişiklik yapabilirsiniz. Arka kamerası oldukca iyi. Ancak 5 magepixellik on kamerası bence kotu. Cektiği fotoğraflar sanki 2 megapixel ile cekilmiş gibi. Şarjı oyun oynasanız(trivia ***** diye bir oyun oynuyorum) ve mp3/radyo dinleseniz bile 1 gunu rahat cıkartıyor. Telefon 8 cekirdekli fakat 4+4 formatında ve hızı duşuk. İşlemci performansını M8 ile kıyasladığımızda daha geride kaldığını soyleyebilirim. Ayrıca coklu uygulama calıştırdığımda telefon ısınıyor. Telefonda cift dokunma ile ekran uyandırma gibi pek cok kısayol var ve guzel calışıyor. Onun haricinde ekranının cok iyi olduğunu soyleyebilirim. Ben telefonu 2015 Eylul ayında aldım, şimdilik biraz ısınması ve on kamerasını beğenmemem haricinde bir sorunla karşılaşmadım. Bir sorusu olan alıntı yaparak yazarsa cevap verebilirim. İyi forumlar. __________________