Arkadaşlar Desire eye kullanıyorum noktasına kadar aynı problem oldu vatandan almıştım ben de gonderdim garantiye anakart değişti geri gonderdiler cihazı alırken baktım kamera calışıyor ama bugun elime aldığımda aynı problem oluştu ve cihaz garantiden geleli sadece 3 gun oldu. Evet 3 gun icinde aynı problem oldu 3 hafta gelmesini beklemiştim. Biraz once muşteri hizmetlerini aradım tekrar gonder not yaz birkere degistirildigini bunu goz onunde bulundurup onarirlar denildi. Sozde şuan elimdeki de onarilmis haliydi hic inanıp guvenesin gelmedi. Sordum onarmak yerine yeni cihaz neden gonderilmiyor diye bunun şartları varmış en az 3 kez servise gonderilmiş olması her defasında parca değişimi ve yazılım yuklenmesi gerekiyormuş. Bir gondermek aşağı yukarı 1 ay goturuyor yani telefondan 3 ay uzak durup madur olacağız sonra bir ay da yenisini bekleyip sonunda memnun olup olmayacagimiz malum cunku goruyorum ki genel bir problem. Diyeceğim şu lanet olsun HTC aldığıma kimseye onermiycem bu saatten sonra. Ben 1500 tl ye almıştım 500 lira daha fazladan veririm bir Apple alır bu problemlerin hicbirini yaşamam. Yaşamam diyorum abim ve babam Apple kullanıyor vede cevremdeki bircok insan. Hicbiri madur olmadı. Umarım yorumumu gorup kimse bu hataya duşmez. __________________