Son yıllarda duşuş ivmesi kaydeden HTC, adeta Google ortaklıkları sayesinde ayakta kalıyor. Bunun haricinde U11 ve U12 amiral gemisi serileri de var, ancak getirileri o kadar da buyuk değil. HTC, Google’ın tuketici elektroniği konusunda kardeşi gibi. HTC U12 ve U12 Plus ile bu yıl performans konusunda adından soz ettiren firma, U12 Life adındaki orta seviyede olacak telefonuyla gundem yaratıyordu. Teknoloji medyasındaki soylentiler, cihazın yıl sonuna doğru tanıtılacağı yonunde olduğu icin artık resmiyet kazanmasını bekliyoruz. Cihazın Android 8.1 ile birlikte sunulacağı da soyleniyor. Bu kez kafaları kurcalayan asıl soylenti ise HTC U12 Life’ın HTC tarafından uretilmeyecek oluşu. İddialara gore cihaz sadece firmanın etiketlerini taşıyacak. Ucuncu taraf uretim anlaşmalarına genelde kokeni yazılım olan firmalarda rastlanır. HTC gibi bir elektronik devinin boyle adım atacak olması cok şaşırtıcı geliyor. Ustelik HTC U12 Life’ı hangi firmanın ureteceği de henuz netlik kazanmış değil. Google’ın kardeşi gibi gorduğu şirkete Android 9.0 Pie desteği sunmayacak olması da ilginc bir detay. Anlaşılan o ki HTC deneysel bir urunu, deneysel bir modelle piyasaya surmeye hazırlanıyor. Bu adımın bir diğer anlamı, piyasada HTC bandına sahip yeni telefon bulundururken, ana tesislerde bir amiral gemisi uretmeye odaklanmaktan geciyor. Google, HTC’nin ana uretim hattının buyuk bir oranda sahibi konumunda yer alıyor. Belki de ana hatlar, bu kez cok daha geniş bir coğrafyada satışa sunulacak olan Pixel 3 modelleri icin fazlasıyla meşguldur. HTC U12 Life, 6 inclik centiksiz ekran, 16 MP + 5MP cift arka kamera ve 13 MP on kamera ile gelecek. Detaylar netleştikce size aktarmayı surdureceğiz.
Kaynak: Webtekno __________________
HTC HTC’nin Yakında Tanıtacağı HTC U12 Life, HTC Tarafından Uretilmeyecek
Android Telefonlar0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- HTC HTC’nin Yakında Tanıtacağı HTC U12 Life, HTC Tarafından Uretilmeyecek