Samsung Electronics, Spor Kulturu ve Olimpik Eğitim Projesi "OLİ"nin bu yıl da ana sponsorluğunu yapıyor. Spora ve ozellikle olimpik aktivitelere yıllardır uluslararası ve yerel platformlarda desteğini surduren Samsung Electronics, Turkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından gercekleştirilen ve 2006 yılından beri devam eden Spor Kulturu ve Olimpik Eğitim Projesi "OLİ"nin bu yıl da ana sponsorluğunu yapıyor. OLİ projesinin yeni durağı olan Hatay'da, 4 Aralık 2012 tarihinde duzenlenen acılış toreni; Turkiye Milli Olimpiyat Komitesi uyeleri, Hatay Devlet erkanı ve Samsung ust duzey yoneticilerin katılımı ile, Hatay Kultur Merkezi'nde gercekleştirildi. Protokol acılışında bir konuşma gercekleştiren Samsung Electronics Turkiye Kurumsal Pazarlama Mudur Yardımcısı Nesli Şenoğlu konuşmasında; "Samsung Electronics olarak, global anlamda Olimpiyat Oyunları sponsorluklarımızın yanı sıra bulunduğumuz ulkelerdeki olimpik aktivitelere, projelere ve etkinliklere de destek oluyoruz. Destek olmaktan gurur duyduğumuz ve bugun burada olmamıza imkan veren cok değerli OLİ Projesi de bunlardan biri. Cocuklarımızın bu proje sayesinde okul cağında olimpizm ile tanışması, ulkemizde olimpik ruhun doğması ve yaşaması acısından buyuk onem taşıyor. Turkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin duzenlediği bu değerli proje, ulkemizde spor kulturunun gelişmesi ve olimpik hareketin hak ettiği değeri kazanması icin gercekleştirilen onemli bir projedir. Samsung olarak biz de bulunduğumuz ulkelerde, olimpik ilkelerin yuceltilmesine ve geliştirilmesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. 2006 yılından bugune 440 binden fazla oğrenciye ulaşan OLİ projesinin, 4–7 Aralık tarihleri arasında Hatay'da verilecek eğitimlerinde binlerce oğrenciye daha ulaşması hedefleniyor. Eğitim saati boyunca ceşitli sunumlar ve etkinlikler ile oğrencilere Olimpizm, Olimpik ilkeler ve spor kulturu hakkında bilgilendirme yapılırken, eğlenceli oyunlar eşliğinde de oğrencilerin olimpizmi yaşaması sağlanıyor. Kaynak
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Samsung
- Olimpiyat Ruhu Hatay'da