Merakla beklenilen Samsung’un yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 9 yine bir sızıntı ile gundemimizde. İşte yepyeni kalemiyle dikkat ceken Galaxy Note 9 tanıtım gorseli! Galaxy Note 9 tanıtım gorseli ortaya cıktı! Uzun bir suredir merakla beklenilen Samsung’un sevilen serisinin en yeni uyesi Galaxy Note 9, tanıtım tarihininde yaklaşmasıyla yeni bir sızıntı ile karşımızda. Tasarım tarafında koklu değişikliklerin yer almadığı Galaxy Note 9, ortaya cıkan resmi tanıtım posterinde de bu durumu ispatlıyor. Gorselden de gorulduğu uzere Galaxy Note 9, orta ust tarafta yatay olarak konumlandırılmış cift kamera ve biyometrik sensorlere sahip. Galaxy Note 8 modelinde cok eleştirilen parmak izi okuyucu ise kameraların altına taşınmış. Modelin alt tarafında ise USB Type-C girişini, hoparlor ızgarasını, mikrofon deliğini ve Apple’ın ardından bircok ureticinin kullanmayı bıraktığı kulaklık girişini goruyoruz. En uc tarafta ise belki de Galaxy Note 9‘un en buyuk farklılığı olan S Pen yuvası yer alıyor. Gorselde yer alan sarı renkli S Pen, şu ana kadar ortaya cıkan iddialara gore tamamen baştan tasarlandı. Bluetooth ozelliği sayesinde taşınabilir mikrofon, hoparlor gibi gorevlerde yapabileceği iddia edilen S Pen, tasarım olaraksa cok buyuk değişikliklere uğramamış gibi duruyor. Galaxy Note 9 tanıtım gorseli modelin yeni super guclu sloganıyla birlikte tanıtılacağını işaret ediyor. Bizde Samsung’un yeni amiral gemi modelinin yeni super guclu ozelliklerini gormek icin 9 Ağustos tarihini merakla bekliyoruz. Kaynak