Samsung’un yeni amiral gemisi cihazı Galaxy S10 ve Galaxy S10+ icin beklenen tarih yaklaştıkca, cihaz hakkında yeni detaylar ortaya cıkmaya devam ediyor. Son gelen raporlara gore, S10 modelleri icin beklenen tanıtım tarihi belli olmuş gibi gorunuyor. Galaxy S10 tanıtım tarihi belli oldu! Yayınlanan rapora gore Samsung, katlanabilir telefon ve Galaxy S10 modellerini 2019’un ilk ceyreğinde duzenleyeceği carpıcı bir lansman ile birlikte gun yuzune cıkartacağı iddia ediliyor. Ne yazık ki şimdiye kadar yapılan sızıntılarla soz konusu bu cihazların ne zaman tanıtılacağı hakkında net bir tarih verilmedi. Ancak, Kore’den gelen raporlar Galaxy F ve Galaxy S10 modellerini Barselona‘da duzenlenecek olan MWC 2019etkinliğinde lanse edileceğini iddia ediyor olsa da, katlanabilir telefon icin biraz daha beklememiz gerekecek. Teknoloji devi, bilindiği uzere yeni Galaxy S akıllı telefonlarını zaten her yılın ilk ceyreğinde piyasaya suruyor. Fakat, katlanabilir telefonun halen geliştirilme surecinde olması telefonun cıkış tarihini daha ileri bir tarihe atabilir. Paylaşılan raporlarda, Samsung’un katlanabilir telefonu en gec Temmuz 2019‘a kadar piyasaya surulmuş olacak. Galaxy F veya Galaxy X olarak adlandırılacağı tahmin edilen katlanabilir telefon modeli, bilindiği uzere ilk başlarda 1 milyon adet uretilecek. Daha sonrasında ise kullanıcılardan gelecek olan tepkilere gore uretim sayısını artırmayı planlayan Samsung, yeni akıllı telefonu ile tum dengeleri bozmaya geliyor. Shiftdelete __________________