Galaxy S10 icin beklenen adım atıldı!
Samsung0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Samsung
- Galaxy S10 icin beklenen adım atıldı!
-
11-10-2019, 15:48:50Kayıtlı Üye2019 yılına girmemize kısa bir sure kalırken, aynı zamanda Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S10’u kullanıcılar ile buluşturmasına bir adım daha yaklaşılıyor. Galaxy S10 serisi hakkında her gecen gun yeni bir detay ortaya cıkmaya devam ederken, Samsung’un beklenen adımı attığı ortaya cıktı. Samsung’a yakın kaynaklar tarafından paylaşılan raporlara gore, şirket Galaxy S10 uretimine başladı. Bu durum tanıtıma uc aydan daha kısa sure kaldığı goz onunde bulundurulduğunda, gayet normal gorunuyor. Samsung Galaxy S10 uretimine başladı! Uretimin başlamış olması, cihazın tasarımında veya teknik ozelliklerinde değişiklik yapılamayacağı anlamına geliyor. Yani ortaya cıkan yeni sızıntılar, tanıtım sonrasında karşımıza cıkacak Galaxy S10’u gosterecek. Gecmişte yaşananları kısaca hatırlamak gerekirse, Galaxy S9 uretimi Ocak ayında başlamıştı. Fakat Samsung bu yıl Infinity – O ekranları kullanmaya başladığı icin herhangi bir aksiliğin onune gecebilmek icin uretim tarihinin bir ay one cekildiği tahmin ediliyor. Teknoloji devi bu yıl karşımıza Galaxy S10 Lite, Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve 5G destekli Galaxy S10 olmak uzere toplam dort farklı model ile cıkacak. Ancak, 5G destekli Galaxy S10’un diğer modellerden cok daha ileri bir tarihte tanıtılacağı duşunuluyor. İnternethaber __________________