Kaynak : Webtekno
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Samsung
- Samsung, Galaxy M20 İcin Bir On Tanıtım Sayfası Yayınladı
-
11-10-2019, 15:42:35Kayıtlı ÜyeGiriş seviyedeki rekabete ortak olmak isteyen Samsung, yeni akıllı telefon serisi Galaxy M20 icin on tanıtım sayfası diyebileceğimiz bir mikro-site yayınladı. Samsung Hindistan, Guney Koreli şirketin giriş seviyedeki yeni akıllı telefon serisi olacak Galaxy M icin bir mikro-site yayınladı. Soz konusu sitenin yayına alınması ile birlikte Galaxy M20 olduğu duşunulen cihazın lansman tarihi ve tasarımı ortaya cıkmış oldu. Butce dostu akıllı telefonlarla yakından ilgilenenlerin fazlasıyla beğenisini toplayacak olan Galaxy M20, şirketin en yeni geniş ekran tasarımı olan Infinity-V tasarıma sahip olacak. Ancak daha tanıdık bir ifade ile damla centikli tasarım diyebiliriz. Cihazın ultra geniş acılı bir arka kameraya ve 3x hızlı şarj desteğine sahip olacağı da sitede yer alan bilgiler arasında. Batarya kapasitesi hakkında net bir bilgi verilmiyor ancak onceki sızıntılar cihazın 5000mAh bataryaya sahip olacağını soyluyordu. Web siteye gore cihaz, 28 Ocak tarihinde gun yuzune cıkacak. 200 dolar fiyat etiketine sahip olması beklenen urunun giriş seviyeye gore oldukca iddialı bir bellek ve işlemci performansına sahip olacağı duşunuluyor.