Kardeşlerim ne yazıkki dini değerlerimizi gunumuzde yitirir duruma geldik yabancı geleneklerinin ozentililerinin giyiniş şeklininde katkısı buyuk genclerimiz dinimizi yitiriyor islama bilhassa kızlarımız islama hic uymayan giysilerin tutsağı olmuş durumda erkeklerimiz cami yuzu gormez durumda olmuş eğlence icki kumar zina bir suru bataklığın icinde yaşıyıp gidiyorlar bir kişi dini birşey soyleyincede dalga geciyorlar yada umursamıyolar RABBİM hidayet eylesin gidişatamız cok kotu huzur mutluluk ALLAH ın yolundadır dunyalık nefsin eğlencelerinde değil bunu goremiyoruz malesef burdan buyuklerime kardeşlerime sesleniyorum cocuklarınız yada torunlarınız yada bir yakın tanıdğnzn cocğu varsa bunları oğretelim soyliyelim lutfen islam icin tek yurek olalım bu dunya yalan dunya bugun varız yarın yokuz bir bakmışız olum doşeğindeyiz pişman olmadan hayatmzı ona gore yaşamalı ona gore şekillendirmeliyiz cocuklarımızı bu yonde eğitmeliyiz gunahlardan haramlardan sakındırmalıyız ALLAH ın yolunu oğretmeliyiz 3-5 gunluk dunyada zevki sefa icinde yaşayıp kazandığını sananlar aslında ne buyuk kayıplar icideler farkında değiller unutmayalım ağac yaşken eğilir caba gosterelim şeytanın tuzaklarından kurtaralım genclermizi cocuklarımızı baledir danstır muziktir ordan oraya gotururken bi suru yabancı kitap okutmaya calışırken neden namaz kılmasını oğretmiyoruz neden ALLAH ın yolunun guzelliklerini aşılamıyoruz neden Kuran-I Kerimin aydınlığını yolundan gitmesi gerektiğini gerektiğini soylemiyoruz hep dunyalık tutkular icinde cocklarmzı mutlu ettiğimizi sanıyoruz ama onlara en buyuk kotuluğu yapıyoruz genclerden şu duşuncesi olanada soyluyorum şu sozu unutmasınlar (Ey Kul Etme Nazı Kıl Namazını Sonra Kılarım Diyenin Dun Kıldık Namazını)asla gencim sonra kılarım deme! ALLAH yolunda gecirmediğimiz her gecen gun kaybettiğimiz bir gundur yalan dunyaya aldanmıyalım gercek yaşam AHİRETTİR...
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- Selamunaleykum kardeşlerim dinimizi değerlerimizi yitirir olduk..