Samsung'un amiral gemilerin alternatifi olarak piyasaya surduğu J serisi telefonlarından Galaxy J7 Pro'ya işletim sistemi guncellemesi geldi. İlk olarak Rusya'da kullanıcıların hizmetine sunulan Android 9 Pie guncelleştirmesi, kademe kademe tum kullanıcılara sunulacak. Samsung'un 2017 yılında piyasaya surduğu J serisi akıllı telefonlarından Galaxy J7 Pro'ya işletim sistemi guncellemesi geldi. Bu guncellemeyle birlikte Samsung Galaxy J7 Pro kullanıcıları, işletim sistemlerini Android 9 Pie'a guncelleyebilecekler. Samsung'un bu modelini kullanan Rus kullanıcılar, aldıkları bildirimle akıllı telefonlarının Android 9 Pie guncelleştirmesini aldıklarını duyurdular. Şu an icin bu guncelleştirmenin hangi bolgelere verildiği tam olarak kesinleşmemiş olsa da, kısa bir sure icerisinde tum kullanıcıların bu guncelleştirmeleri alması bekleniyor. Samsung'un Galaxy J7 Pro kullanıcılarına sunduğu bu guncelleştirme Android 9 Pie'nin tum ozelliklerini iceriyor. Bununla birlikte mayıs ayı guvenlik guncelleştirmeleri de bu guncelleştirmeye dahil edilmiş durumda. Eğer siz de bir Galaxy J7 Pro kullanıcısıysanız, Android 9 Pie guncelleştirmesini telefonunuza yuklemek icin Samsung'un bu guncelleştirmeyi telefonunuza gondermesini bekleyebilir ya da telefonunuzu manuel olarak guncelleştirebilirsiniz. Eğer telefonunuzu manuel olarak guncelleştirmek isterseniz burada bulunan bağlantıdan indirebilirsiniz. Not: Bağlantıda verilen yazılım Rusya icin sunulmuştur. Bu yazılımı telefonunuza yuklemek bazı sorunların yaşanmasına neden olabilir. Ayrıca guncelleştirmenin bir sebepten oturu yarım kalması akıllı telefonunuzu kullanılmaz duruma getirebilir. Bu yuzden manuel guncelleme hakkında bilgisi olmayan kullanıcıların bu yazılımı indirerek telefonlarına kurmaya calışmaları kesinlikle onerilmez. Webtekno
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Samsung
- Samsung Galaxy J7 Pro, Android 9 Pie Guncelleştirmesini Almaya Başladı