Son gelen bilgilere gore Apple’ın iş ortakları iPhone 6s icin yuklu uretim sureclerine başladı. Boylece Apple, iPhone 6s icin gelecek yoğun talebi geciktirmeyecek! İşte detaylar!
Apple’ın, Eylul’de tanıtması beklenen ve isminin kuvvetle muhtemel iPhone 6s olacağı duşunulen yeni nesil iPhone modelleri icin, iş ortaklarına yuklu siparişler verdiği bilgisi aktarıldı. İddianın kaynağı ise Wall Street Journal… Apple, iPhone 6s uretimini başlattı!
Bilindiği gibi Wall Street Journal tarz uretim sureclerine dair kuvvetli sızıntılar yapmasıyla unlu bir yayın. Yeni bir iddiasına gore ise Apple, başlıca iPhone uretimi sağlayan iş ortaklarından yaklaşık 90 milyon adet iPhone siparişinde bulunmuş. Ve bu uretim sureci başlamış durumda. Ancak soz konusu 90 milyon adet iPhone siparişi, hangi iş ortağı icin ne kadar yuzde ile talep edilmiş bilgisi bulunmuyor. Apple, iPhone 6s satışlarının iPhone 6'dan cok olacağını duşunuyor!
90 milyon adet iPhone siparişini Apple, Aralık 2015 yani yılsonuna kadar stoklarına cekmeyi planlıyor. Oyle gorunuyor ki Apple, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus satışlarından buyuk beklenti icinde. Zira gectiğimiz yıl aynı donemlerde iPhone 6 icin iş ortaklarından ettiği sipariş miktarı 70 milyon adetti. Bu yıl ise Apple, yaklaşık 20 milyon daha fazla iPhone siparişinde bulunmuş oluyor. Shifdelete.