2850 Metreden Duşen IPhone Sağlam Kaldı
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- 2850 Metreden Duşen IPhone Sağlam Kaldı
-
11-10-2019, 14:03:00Kayıtlı Üye2850 metre yukseklikteki ucaktan duşen IPhone hala calışır halde. Cıkardığı cihazları ve yaptığı yenilikleri ile iyi veya kotu şekilde surekli gundemde olan Apple'ın ana urunu olan IPhone, son olarak yeni modelinin ozelliklerinin sızmasıyla gundemimizdeydi. Şimdi de IPhone, en cok tartışılan konulardan birisi olan dayanaklılığını, test niteliğinde yaşadığı bir kaza ile kanıtladı. Ben Wilson adındaki bir adam, ucağı ile Houston'dan Witchita'da bulunan Kickapoo Havalimanına doğru ucarken ucakta oluşan ani bir basınc değişimi ile ucağın kapı mandalında bir hava boşluğu oluştu. Bu hava boşluğu korkulan gibi kotu bir şeye sebep olmasa da yaşlı adam ucaktan indikten sonra telefonunu bulmadı. Oluşan boşluktan telefonunun duşmuş olabileceğini ilk başta duşunmediğini belirten yaşlı adam, sonradan telefonunu "Find My IPhone" uygulamasını kullanarak aramaya başlamış. Telefon bulma uygulamasına gore Texas'ın Joplin bolgesinde gorunen telefon yaşlı adamı hayret icinde bırakmış. Yine uygulamayı kullanarak telefonun olduğu yere kadar giden yaşlı adam telefonunu sağlam bulunca haklı olarak oldukca şaşırmış. Telefonun sadece kenarlarının cizildiğini ve bataryasının cıktığını belirten Ben Wilson, telefonun bataryasının takıldıktan sonra eskisi gibi calışmaya devam ettiğini vurguladı. Aynı zamanda Gas Corp. of America'nın sahibi olan Ben Wilson'ın yaşadığı bu olay, kendi ununun de olaya eklenmesi ile IPhone icin oldukca iyi bir reklam olmuşa benziyor. Kaynak: PhoneArena __________________